MailPlus-connector voor AFAS

Koppel eenvoudig MailPlus met AFAS

Met de Connector Platform koppeling voor uw AFAS Profit omgeving beschikt u over een naadloze integratie met MailPlus. Zo  synchroniseert u moeiteloos contactdata waardoor het werken met losse export- en importlijsten verleden tijd is.

Automatische gegevensuitwisseling

Met de connector worden nieuwe en gewijzigde contacten in AFAS Profit automatisch ook nieuwe en gewijzigde contacten in MailPlus. Als u een contact verwijdert in AFAS Profit, worden bij dat contact in MailPlus alle permissies uitgezet zodat deze contactpersoon niet meer gemaild wordt.

Bounces

Een e-mailadres dat onbereikbaar is, wordt in MailPlus als bounce geregistreerd. Zo’n bounce wordt door de connector automatisch in AFAS Profit verwerkt. Op de klantkaart komt een melding waardoor de juiste account manager de gegevens kan controleren en actie kan ondernemen. aild wordt.

Automatische gegevensuitwisseling

Voor een complete klantkaart en een zo’n volledig mogelijk klantbeeld zijn gegevens vanuit MailPlus ook beschikbaar in AFAS Profit. Denk hierbij aan gewijzigde permissies en kenmerken van personen.

AFAS en e-mail marketing: integreren is profiteren

Download de gratis white paper en lees over:
De voordelen voor de klant
De voordelen voor de organisatie
MailPlus en CRM integraties
Download de gratis white paper