MailPlus-connector voor Stb

Koppel eenvoudig MailPlus en Stb

Met de connector worden contactgegevens tussen Stb CRM en MailPlus automatisch uitgewisseld. Denk hierbij aan bijvoorbeeld aan- en afmeldingen. Zo beschikt u altijd over de meest actuele contactgegevens in MailPlus. Dit bespaart veel tijd en voorkomt fouten. Een e-mailadres dat onbereikbaar is, wordt in MailPlus als bounce geregistreerd. Zo’n bounce wordt door de connector automatisch in Stb CRM zichtbaar en opgevolgd met een taak. De juiste relatiemanager krijgt zo automatisch het verzoek om de gegevens te controleren en actie te ondernemen. Zo behoudt u uw contact en is het e-mailkanaal weer open voor communicatie.

CRM-selecties direct in MailPlus

Zonder problemen op elk gewenst moment van de dag communiceren. Stb CRM biedt u uitgebreide selectie- mogelijkheden op basis van alle beschikbare gegevens. Zo maakt u eenvoudig selecties voor specifieke acties. Met een druk op de knop wordt zo’n selectie direct als tijdelijke lijst aangemaakt in MailPlus en is daar dan beschikbaar voor uw mailingactie.

Grip op uw communicatie

Een klik in uw e-mailing zegt iets over de interesses van de lezer en biedt aanknopingspunten voor vervolgacties. Kliks worden automatisch in Stb CRM zichtbaar en opgevolgd met een taak of triggeren zelfs een workflow, zodat de juiste relatiemanager hier een vervolgactie op kan ondernemen.

Campagnes aansturen

Met e-mails en enquêtes voelen uw relaties zich betrokken bij uw organisatie en nemen ze u serieus. Door de koppeling kunt u vanuit Stb CRM campagnes in MailPlus aansturen. Denk bijvoorbeeld aan een welkomsttraject voor nieuwe leden, een e-mail met cursusbrochure of een automatische ‘customer lifecycle campagne’ zoals bijvoorbeeld een verjaardagsmail.

Heeft u vragen over de Stb CRM-koppeling? Neem dan contact met ons op via: 079 363 12 10.