MailPlus-connector voor WordPress

Koppel eenvoudig MailPlus met WordPress

De MailPlus-connector voor WordPress maakt het mogelijk om MailPlus-formulieren naadloos te integreren binnen uw website. Het grote voordeel is dat technische kennis niet nodig is. U heeft een grotere kans op conversie, een professionele uitstraling en u bent niet afhankelijk van (externe) technische partijen. Daarnaast heeft u een formulier binnen een paar minuten in elkaar geklikt.

Slimme functies voor conversie

Met de ‘drag & drop-editor’ creëert u binnen een handomdraai intelligente formulieren en enquêtes. U kunt daarbij gebruik maken van matrixvragen, conditionele vragen (branching), multi-paging, uitgebreide validatiemogelijkheden, mouse-over tooltips, sublabels, etc. Slimme functies voor een optimale conversie.

Zonder technische kennis

Het maken van online formulieren is vaak een technische aangelegenheid. De gebruiksvriendelijke formulieren-editor van MailPlus én de eenvoudige toevoeging van een formulier in WordPress bewijst het tegendeel. Maak zonder technische kennis toch slimme formulieren!

Veelgestelde vragen

De WordPress-connector maakt het mogelijk om MailPlus-formulieren naadloos te integreren binnen uw website. Het grote voordeel is dat technische kennis niet nodig is. U heeft een grotere kans op conversie, een professionele uitstraling en u bent niet afhankelijk van (externe) technische partijen. Daarnaast heeft u een formulier binnen een paar minuten in elkaar geklikt.
De WordPress-connector gebruikt u voor de integratie van MailPlus-formulieren en -surveys binnen uw website.
De connector is gratis te downloaden. Voor het gebruik van de MailPlus REST API worden jaarlijkse licentiekosten in rekening gebracht (€ 420,00).
De installatie werkt op de gebruikelijke manier van WordPress plugins.

  1. Upload het ZIP-bestand vanuit WordPress óf plaats de bestanden via FTP in de map “/wp-content/plugins/”.
  2. Eenmaal geïnstalleerd maakt u nog de authenticatiegegevens aan in het MailPlus-account. Dit doet u bij de “MailPlus Instellingen” onder de tab “Formulier integratie API”.
  3. De authenticatiegegevens die worden gegenereerd voert u tenslotte in bij de plugin settings in WordPress.
De WordPress-connector is te gebruiken in combinatie met Marcom Mailer en Marcom Campaigns.
De connector is te downloaden via WordPress.org

Heeft u vragen over de MailPlus-connector voor WordPress? Neem dan contact met ons op via: 079 363 12 10.