• bezoek-mailplus-op-seoshop-connect-en-ecommerce-xpo

Bezoek MailPlus tijdens SEOshop Connect en E-commerce Xpo

De komende maanden kunt u de medewerkers van MailPlus ontmoeten op de SEOshop Connect Conference in Utrecht (Mediaplaza/Jaarbeurs) en op de E-commerce Xpo in Kortrijk. Daar beantwoorden wij al uw vragen over de toegevoegde waarde van e-mail marketing voor e-commerce en verzorgen wij demo’s van MailPlus eCom.

 

mailplus-seoshop-connect
SEOshop Connect Conference
Op 28 oktober is de eerste editie van de SEOshop Connect Conference. Tijdens dit event spreken experts van o.a. Google, Bol.com en Exact Online over de nieuwste trends en ontwikkelingen op het gebied van e-commerce en online marketing. MailPlus is samen met partner Combidesk op de beursvloer aanwezig om u in te lichten over de kracht van de MailPlus-connector voor SEOshop, waarmee u meer traffic, conversie en retentie realiseert in uw webshop.

Het event start om 09:30 en duurt tot 18:00 en vindt plaats in Media Plaza, Jaarbeurs (Entree Oost) in Utrecht (Croeselaan 6).

Gratis toegang 
Een kaartje voor SEOshop Connect kost normaal € 55,00, maar kunnen wij als partner van het event gratis aanbieden via deze link.

mailplus-ecommerce-xpo

E-commerce Xpo 2015
Met 95 tevreden exposanten, 2.324 geïnteresseerde bezoekers, 43 druk bijgewoonde seminars en gratis catering zette E-Commerce Xpo een overtuigende 1e editie neer in 2014. Net zoals tijdens deze eerste editie, zal MailPlus ook dit jaar weer aanwezig zijn om ondernemers en webwinkeliers te informeren over de mogelijkheden van MailPlus eCom in combinatie met uw e-commerce platform (o.a. Magento, SEOshop, Prestashop) te demonstreren.

Het event vindt plaats op 30 november en 1 december van dit jaar in Kortrijk Xpo in Kortrijk, België (Doorniksesteenweg 216). Op beiden dagen gaan de deuren om 13:00 uur open en bent u tot 19:00 uur welkom in Hall 4.

Gratis toegang
Toegang tot E-commerce Xpo is gratis voor bezoekers. Registreren kan via deze link.

Graag tot ziens op SEOshop Connect en/of E-commerce Xpo!

 


E-mail marketing nieuws in de inbox ontvangen? Meld je aan voor de MailPlus e-mail marketing nieuwsbrief.

MailPlus email marketing software gratis proberen? Vraag een account aan en ga binnen een minuut aan de slag.