E-commerce event: E-Commerce Insights op 11 december in Utrecht

MailPlus-partner Guapa Media organiseert op 11 december het volgende E-Commerce Insights event in Utrecht. Het event is bedoeld voor webshop-eigenaren en professionals uit de e-commerce-branche met als thema traffic, conversie retentie.

bestel-tickets-voor-ecommerce-insights-2014Tickets voor E-commerce Insights kosten 50 euro per stuk. Het event start om 13:30 in de Media Plaza in de Jaarbeurs in Utrecht. Ontvang nu als MailPlus klant 50% korting met de code: mailplus-insights op de website van E-commerce Insights.

Bedrijven die presenteren op het event zijn onder andere bol.com, beslist.nl, Datona en MailPlus. Denise Visser van bol.com verzorgt de keynote over traffic, conversie en retentie. Thomas Ruijter van beslist.nl vertelt over traffic, Michel Tel van Datona over conversie en Dick de Zwart van MailPlus over retentie.
 

De vorige editie van E-commerce Insights vond plaats op 4 september, waarbij onder andere PostNL, payment provider Adyen en webshop-platform SEOshop presenteerden.

ecommerce-insights-dec-2014-sprekers-programma-bol_com-beslist_nl-datona-mailplus
Tickets voor het E-Commerce Insights event zijn te bestellen op deze pagina. Het volledige programma is te vinden op deze pagina. Ontvang nu als MailPlus-klant 50% korting met de code: mailplus-insights op www.ecommerceinsights.nl/tickets.


E-mail marketing nieuws in de inbox ontvangen? Meld je aan voor de MailPlus e-mail marketing nieuwsbrief.

MailPlus email marketing software gratis proberen? Vraag een account aan en ga binnen een minuut aan de slag.