GAC verzorgt eerste Microsoft Dynamics NAV 2015 implementatie in Europa

MailPlus partner GAC Business Solutions heeft als eerste Europese leverancier Microsoft Dynamics NAV 2015 geïmplementeerd. Sinds juli draait het Hi-Fi- en consumentenelektronica-merk Lenco de nieuwste versie van de bedrijfssoftware. NAV 2015 vereenvoudigt onder meer mobiel werken en geeft grotere toegang tot business intelligence met Power BI.

 

Growing Together

Lenco is als eerste organisatie in Europa live gegaan met Microsoft Dynamics NAV 2015 en dat stemt beide partijen tot tevredenheid. Te meer omdat de samenwerking goed is verlopen en het partnership tussen GAC en Lenco is versterkt. GAC Directeur Erik van Driel: “Onze partner Lenco benut als eerste in Europa de nieuwe mogelijkheden van Microsoft Dynamics NAV 2015. Deze versie geeft bedrijven nog meer vrijheid om te groeien en dat geeft ons nieuwe mogelijkheden om invulling te geven aan ‘Growing Together’; groei realiseren door intensieve samenwerking.” ICT Specialist Peter Derks van Lenco beaamt dit: “Het dashboard in combinatie met de workflows die door GAC zijn ontwikkeld zijn van grote toegevoegde waarde voor ons. Daarmee kunnen we processen van het begin tot het einde volgen en dat geeft ons meer grip op processen en meer inzicht in onze cijfers, waardoor we continu kunnen sturen en optimaliseren”

 

Multi-device en Power BI

Microsoft Dynamics NAV 2015 is de opvolger van NAV 2013 en bevat onder meer innovaties die mobiel en locatie-onafhankelijk werken faciliteren. Deze versie bevat multi-device ondersteuning voor mobiele apparaten en maakt het eenvoudiger om een BYOD (Bring Your Own Device) policy in te voeren en te ondersteunen. Via een moderne webclient kunnen gebruikers altijd vanaf een browser veilig met de bedrijfssoftware werken. Een tweede belangrijke vernieuwing in NAV 2015 zijn de Power BI gereedschappen waarmee beslissingen nog beter op de bedrijfsgegevens in de software te baseren zijn. Power BI is een krachtige toevoeging om NAV 2015 als business intelligence tool in te zetten.

 

MailPlus connector

Gezien de samenwerking met MailPlus en gezien de potentie van de MailPlus connector voor Microsoft Dynamics NAV gaat GAC nu ook aan de slag met een update van de connector voor NAV 2015, zodat ook die klanten kunnen profiteren van de kracht van ERP/CRM en e-mail marketing.