MailPlus Connector voor Magento gelanceerd op Magento Connect

MailPlus heeft in eigen beheer een connector ontwikkeld voor het open source e-commerce-platform Magento. Deze connector is officieel goedgekeurd, getest en vanaf nu gratis beschikbaar op het Magento Connect-platform. Magento Connect is het platform voor gebruikers waar zij add-ons en plugins voor hun Magento-webwinkels downloaden.

Automatische synchronisatie met webwinkel

De MailPlus Connector voor Magento biedt na installatie een automatische koppeling met uw Magento-webwinkel. Via deze koppeling worden zowel contacten, producten als orders gesynchroniseerd. Deze gegevens zijn daarna beschikbaar in de e-mail marketing software MailPlus eCom, die speciaal voor webwinkels is ontwikkeld.

MailPlus Connector voor Magento installeren

De MailPlus Connector voor Magento is op het Magento Connect-platform te installeren via deze link.

Bezoek ons op de Webwinkel Vakdagen

Woensdag 22 en donderdag 23 januari vinden in de Jaarbeurs in Utrecht de Webwinkel Vakdagen plaats, de belangrijkste e-commerce vakbeurs in de Benelux. MailPlus is met een stand (m14) aanwezig om bezoekers te informeren over het belang van e-mail marketing voor e-commerce. Dick de Zwart verzorgt in het Marketingtheater een presentatie over e-mail marketing als ideaal verbindmiddel tussen fysieke winkel en webwinkel.
Gratis toegangskaarten en verdere informatie

Meer informatie over Magento

Magento is qua marktaandeel het grootste open source e-commerce-platform op dit moment met wereldwijd een marktaandeel van ruim 30%. In Nederland heeft Magento sinds de lancering in 2008 ook een behoorlijk marktaandeel opgebouwd.
www.magento.com