• mailplus-combidesk-koppelt-met-teamleader

Combidesk lanceert MailPlus-connector voor Teamleader

Combidesk heeft in overleg met MailPlus en Teamleader een connector ontwikkeld voor CRM-systeem Teamleader. Met de connector worden contactgegevens tussen Teamleader en MailPlus uitgewisseld.

Synchronisatie tussen Teamleader en MailPlus

De connector synchroniseert alle contacten met de bijbehorende NAW-gegevens. Zo beschikt de gebruiker altijd over de meest actuele contactgegevens. Dit bespaart veel tijd en het voorkomt fouten.

Naast NAW-gegevens kan ook de orderhistorie worden overgeheveld. Dit maakt bijvoorbeeld uitgebreidere segmentatie in e-mail marketing eenvoudiger.

Automatische e-mail campagnes aansturen

Door de koppeling is het binnenkort ook mogelijk om vanuit Teamleader automatische campagnes aan te sturen in MailPlus. Denk bijvoorbeeld aan een welkomsttraject voor nieuwe klanten, een promotionele mail of een automatische customer lifecycle campagne.

Launching Customer: Oxilion

Oxilion werkt reeds naar tevredenheid met de koppeling tussen Teamleader en MailPlus. Jelle Bos (Oxilion) geeft aan dat het prettig is om de contacten te kunnen synchroniseren. De verwachting is dat medio december alle functionaliteiten van de koppeling worden ingezet.

Over Teamleader

Teamleader is een CRM-systeem met functies op het gebied van sales, facturatie, projectmanagement en uiteraard klantgegevens. De software is zo gebouwd dat er weinig technische kennis nodig is om een volledige workflow in de tool te plaatsen.

Strategisch partnership Combidesk en MailPlus

Naar aanleiding van een eerste kennismaking tijdens de Webwinkel Vakdagen 2014 hebben Combidesk en MailPlus een strategisch partnership gevormd. Eerder lanceerden Combidesk en MailPlus een MailPlus-connector voor Lightspeed.

Voor meer informatie over de koppeling verwijzen we je graag naar de website van Combidesk.