MailPlus sponsort Meet Magento e-commerce event 2014

Net als afgelopen jaar sponsort MailPlus ook in 2014 het Meet Magento-event. Dit event, georganiseerd door de Nederlandse Magento community Dutchento, is een jaarlijks terugkerend event voor Nederlandse Magento-webshopeigenaren en ontwikkelaars. Op 21 en 22 mei zal in het Mediaplaza in de Jaarbeurs in Utrecht de zesde editie van Meet Magento plaatsvinden.

De eerste dag staat in het teken van webwinkeliers die nog geen Magento gebruiken, of webwinkeliers die interesse hebben in Enterprise. Daarnaast zal er een hackathon plaatsvinden. De tweede dag is bedoeld voor webwinkeliers die Magento al gebruiken, en om dieper in te gaan op extensies en aanvullende diensten. Onder deze aanvullende diensten vallen bijvoorbeeld payment prodivers en logistiek providers.

Professionele e-mail marketing software voor e-commerce

meet-magento-2014-ecommerce-eventIn Nederland groeit het aantal Magento-webshops gestaag. Om deze en andere webshops professionele e-mail marketing te bieden heeft MailPlus een nieuwe productlijn ontwikkeld genaamd eCom. MailPlus eCom biedt alles wat een webshop nodig heeft om e-mail marketing professioneel in te zetten.

Van een makkelijke bericht-editor met productcatalogus tot automatische campagnes die al voorgedefinieerd zijn, tot een standaard gratis connector voor Magento en rapportages met inzicht in conversie en omzet per e-mailing. Professionele email marketing software die waar voor uw geld biedt.

E-mail marketing cases van Magento-webshops

Verschillende Nederlandse Magento-webshops waaronder Onlinemakup.nl en Foto Konijnenberg maken al naar volle tevredenheid gebruik van de email marketing software MailPlus eCom voor hun nieuwsbrieven en e-mailcampagnes. Van beide webshops zijn via voorgaande links cases te lezen

Een terugblik op het event van vorig jaar is op de Meet Magento-website te vinden.