• mailplus-business-partner-becommerce

MailPlus wordt business partner van BeCommerce

Nadat MailPlus vorig jaar al business partner werd van de Nederlandse e-commerce branchevereniging Thuiswinkel.org, is MailPlus vanaf 1 juli 2015 ook officieel business partner van het Belgische zusje: BeCommerce. Met het business partnership conformeert MailPlus zich aan de voorwaarden die aan het business partnership worden gesteld door BeCommerce. Dit is door beide partijen vastgelegd in een officiële verklaring die op de website van BeCommerce is gepubliceerd.

Win-win voor BeCommerce en MailPlus

De Belgische e-commerce branche groeit snel en dus is het in de ogen van MailPlus goed dat er een partij in België is die het opneemt voor de Belgische e-commerce partijen en hun belangen behartigt, zoals Thuiswinkel.org dat in Nederland doet. Business partners van BeCommerce en Thuiswinkel.org zorgen voor een gedeelte van de middelen die deze organisaties nodig hebben om hun werkzaamheden te kunnen doen. Door het lidmaatschap wordt MailPlus zichtbaar voor de bijna 400 Belgische leden (webshops) en wordt de deur naar meer Belgische MailPlus gebruikers geopend.

MailPlus biedt namelijk al sinds 2012 e-mail marketingsoftware speciaal voor webwinkeliers. Met MailPlus eCom kunnen zij o.a. binnen 10 minuten een nieuwsbrief opstellen en versturen, kant-en-klare automatische e-mailcampagnes inzetten en heldere performance- en conversierapportages inzien. Ook Belgische webshops zien steeds vaker de voordelen van dit product en het aantal klanten dat MailPlus gebruikt in België en het aantal partners dat MailPlus in België verkoopt is daarom groeiend. Met het business partnership verwacht MailPlus die groei verder te stimuleren.

Over BeCommerce

BeCommerce is de Belgische vereniging van de bedrijven actief in verkoop op afstand, via internet, en dus alle vormen van e-commerce. Dankzij bewustmaking, informatie, promotie, de certificatie van e-commerce websites door middel van het BeCommerce Kwaliteitslabel en een eigen gedragscode, wil BeCommerce bouwen aan de groei van de sector en de versterking van het consumentenvertrouwen in kopen op afstand.

BeCommerce stimuleert het consumentenvertrouwen in zowel het kopen op afstand via internet als via catalogus of post ten voordele van de consumenten en de verkopers. De BeCommerce leden en business partners respecteren de regels opgenomen in de Gedragscode van BeCommerce. De Code bevat regels over privacy, kopen op afstand en telemarketing. Deze regels bieden consument een optimale bescherming en zorgen voor eerlijke e-commerce.

Voor meer informatie over BeCommerce, bezoek de website.


E-mail marketing nieuws in de inbox ontvangen? Meld je aan voor de MailPlus e-mail marketing nieuwsbrief.

MailPlus email marketing software gratis proberen? Vraag een account aan en ga binnen een minuut aan de slag.