• partner-kennissessie-21-juni

Partner kennissessie: Deliverability is meer dan alleen spamfilters

Hoe toon je aan dat je geen phising mailings verstuurd? Hoe bescherm je je online reputatie? Wat zijn de gevolgen als het fout gaat? Tijdens de MailPlus partner kennissessie van afgelopen dinsdag 21 juni bespraken drie experts alle ins & outs over deliverability.

Tips voor een salesgesprek
Naast alle ins & outs over deliverability kregen de partners ook handige tips. Praktische tips die ze zelf kunnen toepassen in hun salesgesprekken. De partners kregen uitgelegd hoe zij de reputaties van prospects gemakkelijk kunnen onderzoeken en hoe zij deze informatie kunnen gebruiken.

13482875_1004592279610446_6659265641491669988_o

Flowmailer
Ook werd Flowmailer geïntroduceerd aan de partners. Met Flowmailer krijg je inzicht in mailings die je verstuurt. Het maakt hierbij niet uit vanuit welk bronsysteem de mailing wordt verstuurd. De succesvolle Flowmailer case van onna onna werd ook besproken: een gefaseerde aanpak naar geïntegreerde klantcommunicatie.


E-mail marketing nieuws in de inbox ontvangen? Meld je aan voor de MailPlus e-mail marketing nieuwsbrief.

MailPlus email marketing software gratis proberen? Vraag een account aan en ga binnen een minuut aan de slag.[/fusion_builder_column][/fusion_builder_row][/fusion_builder_container]