Speciale e-mail marketing vacature-site gelanceerd

MailPlus is op zoek naar enthousiaste nieuwe collega’s. En niet zomaar 1 of 2, maar 7 in totaal! We zijn er trots op dat we zo hard groeien en dat we daarom zoveel nieuwe mensen nodig hebben die ons gaan helpen de volgende stap te maken.

Om die reden hebben we een nieuwe website gelanceerd die kandidaten direct duidelijk maakt wie we zijn en waar we voor staan. En voor die kandidaten het belangrijkste: welke functies we willen invullen bij de verschillende teams.

Ga naar werkenbijmailplus.nl voor de verschillende functies!

 

7 nieuwe collega’s

MailPlus is een ambitieuze organisatie die momenteel hard groeit. Daarom zijn we voor verschillende afdelingen op zoek naar versterking. In totaal willen we de teams versterken met 7 nieuwe collega’s. Samen met hen willen we de volgende stap maken en onze positie in de Nederlandse markt verder verstevigen en uitbouwen.

We willen op korte termijn de volgende functies invullen: een Sales Manager MailPlus Partners, twee Java Software Engineers, een Online Educatie Specialist, twee Product Experts E-mail Marketing en een User Interface Designer.

Ben jij onze nieuwe collega of ken jij iemand die dat zou kunnen worden? Heb jij kennis van of affiniteit met e-mail marketing (software)? Kijk dan snel op werkenbijmailplus.nl en solliciteer vandaag nog.

 

Blinker

Zusterorganisatie Blinker groeit eveneens snel en ook zij zijn daarom op zoek naar nieuwe collega’s die de verdere groei van Blinker kunnen realiseren. Blinker is op zoek naar 5 nieuwe collega’s, te weten: een Accountmanager Klantsucces, 2 Accountmanagers New Business, een E-mail Developer (HTML / CSS) en een Uitvoerend Projectleider E-mail Marketing.

Blinker heeft net als MailPlus een aparte website gelanceerd met meer informatie over de functies en de organisatie: www.werkenbijblinker.nl. Past één van de genoemde functies bij jouw profiel en heb jij een passie voor e-mail marketing? We zien je sollicitatie met CV graag tegemoet!