• mailplus-maa2015-nieuws

Stem op uw favoriete e-mail template design!

Donderdag 5 november aanstaande vindt op ons kantoor in Zoetermeer de eerste editie van het MailPlus Agency Awards event plaats. Eén van onze partners ontvangt een award voor het ontwerp van het mooiste e-mail template. Wie of welk design? Dat bepaalt u!

maa2015-campagne-genomineerden

Design Award
De agency partner die het mooiste template design heeft ontwikkeld voor een klant in de periode van januari 2015 tot 1 november 2015 ontvangt de Design Award 2015. Uit alle inzendingen hebben we drie designs geselecteerd die kans maken op de award. Het design met de meeste stemmen wint de award. Dus laat je stem gelden en bepaal wie van onze partners zich een jaar lang winnaar van de MailPlus Agency Design Award mag noemen.


MailPlus Agency Awards 2015
Tijdens het MailPlus Agency Awards event willen wij met het uitreiken van diverse awards onze waardering laten blijken  onze partners. Tevens zien wij dit event als hét moment om onze partners te informeren over marktontwikkelingen, onze ideeën over onze software en onze plannen voor het partnermodel. Daarnaast is het event een netwerkbijeenkomst om in fijne ambiance over het online marketing-vak van gedachten te wisselen.

 


E-mail marketing nieuws in de inbox ontvangen? Meld je aan voor de MailPlus e-mail marketing nieuwsbrief.

MailPlus email marketing software gratis proberen? Vraag een account aan en ga binnen een minuut aan de slag.