Webwinkel Vakdagen 2014: druk bezochte beurs

E-commerce beurs wederom succesvol

Afgelopen 22 en 23 januari vonden de Webwinkel Vakdagen plaats. Net als afgelopen jaar was de 8e editie van de beurs druk bezocht. Met mooie stands en uitgebreide presentaties over verschillende e-commerce-gerelateerde onderwerpen werd het publiek geïnspireerd en geënthousiasmeerd. Verschillende webwinkel-eigenaren van groot tot klein bezochten de beurs op zoek naar nieuwe trends en diensten om hun webwinkel nog succesvoller te maken.

Drukte op de MailPlus-stand

De MailPlus-stand had dit jaar een open karakter, met nadruk op de video’s die de voordelen van MailPlus eCom voor webwinkeliers toonden. De standbezoekers werden geïnformeerd over de mogelijkheden van e-mail marketing voor webwinkels. Hierbij werden de automatische campagnes benadrukt, de inzichtelijke rapportages en het gemak bij het maken van de productnieuwsbrief. Daarnaast was er de mogelijkheid een MailPlus eCom-proefaccount aan te vragen om zelf met het platform aan de slag te gaan.

webwinkel-vakdagen-2014-bezoek-verslag-600px

Presentatie Dick de Zwart druk bezocht

Op beide beursdagen gaf Dick de Zwart een presentatie genaamd  ‘E-mailmarketing als ideale verbinding tussen winkel en webshop.‘ De presentatie was op beide dagen druk bezocht: op de eerste dag keek en luisterde het publiek zelfs van buiten de zaal mee omdat er binnen geen plek meer was.

De video-registratie van de presentatie en de PDF van de presentatie zelf zijn op deze pagina terug te vinden.

Lancering MailPlus connector voor Magento op Magento Connect platform

Na de lancering van MailPlus eCom afgelopen jaar was er dit jaar weer een lancering. Dit keer ging het om de lancering van de MailPlus connector voor Magento op Magento Connect. Magento Connect is het centrale platform voor Magento-webshops om extensies te downloaden en te installeren.

Op de Magento Connect-pagina van de MailPlus connector zijn alle details te vinden evenals de downloadlink. De  installatievideo is hier te bekijken.