MailPlus op Webwinkel Vakdagen met e-mail marketing e-commerce-oplossing voor Magento-webwinkels

Aanstaande 22 en 23 januari is MailPlus aanwezig op de Webwinkel Vakdagen in de Jaarbeurs in Utrecht. Net als in 2013 hebben we veel te bieden voor de bezoekers. Allereerst een presentatie over bricks en clicks: e-mail marketing als ideale verbinding tussen winkel en webwinkel. En natuurlijk een mooie stand met veel informatie over de e-mail marketing oplossing voor webwinkels.

webwinkel-vakdagen-stand-mailplus-e-mail-marketing-oplossing-magento-webwinkels

De MailPlus-stand (M14) op Webwinkel Vakdagen 2014

Wat presenteren we? MailPlus eCom. Dit nieuwe produkt is op de afgelopen editie van de Webwinkel Vakdagen gelanceerd. MailPlus eCom is speciaal voor webwinkels ontwikkeld. Het afgelopen jaar is MailPlus eCom verder verbeterd op basis van feedback van webwinkel-eigenaren die met de software werken. Met MailPlus eCom halen e-commerce marketeers het maximale uit e-mail marketing.

Presentatie Dick de Zwart: e-mail marketing als ideale verbinding tussen winkel en webshop

Op beide dagen geeft Dick de Zwart een presentatie in de Marketingzaal. Op 22 januari om 11:30, en op 23 januari om 16:30. De inhoud van de presentatie betreft aanmeldstrategieën, slimme koppelingen, webwinkel-integraties en handig gebruik van smartphones. Meer over het programma is op de site van de organisatie te vinden.

MailPlus eCom: e-mail marketing oplossing speciaal voor webwinkeliers

Voor webwinkeliers met een Magento-webwinkel een uitgelezen kans om zich te laten overtuigen van MailPlus eCom. Het gemak, de snelheid en de inzichten in conversie en omzet die MailPlus eCom biedt maakt het ideale e-mail marketing software voor de webwinkel-eigenaar. Voor webwinkels die op het Magento-platform draaien is er bovendien een gratis connector beschikbaar. Hierdoor is starten met MailPlus eCom nog makkelijker. Tijd voor professionele e-mail marketing met gemak en inzicht! Een gratis proefaccount behoort tot de mogelijkheden om snel met MailPlus kennis te maken.

Toegangskaarten, openingstijden, standnummer en meer informatie

Toegangskaarten voor de Webwinkel Vakdagen zijn hier gratis aan te vragen.

Openingstijden: op 22 en 23 januari van 10:00u tot 17:00u

Locatie: Jaarbeurs Utrecht, Hal 1, Jaarbeursplein 6 , 3521 AL Utrecht

Standnummer MailPlus: M14

Meer informatie is te vinden op de Webwinkel Vakdagen 2014-pagina.