Yonego start partnership met MailPlus

Yonego is een samenwerking met MailPlus gestart. Met deze e-mail marketing software biedt Yonego haar klanten een betaalbare en praktische oplossing voor ROI gedreven e-mail marketing.

 

De keuze is op MailPlus gevallen vanwege de betrouwbaarheid, het kennisniveau van de organisatie achter het product én de gebruiksvriendelijkheid van de oplossing. Naast het benutten van de software, werkt Yonego samen met MailPlus om kennis te delen en een hoge kwaliteit van service te borgen.

Matt Schwachofer, teamleider online marketing van Yonego:

“Wij streven naar de beste resultaten voor onze klanten. Met MailPlus hebben wij een nieuwe extra partner, waarmee we klanten van Yonego nog beter op een onafhankelijke manier kunnen adviseren over de keuze van de software. MailPlus is gebruiksvriendelijk, schaalbaar en betrouwbaar. In combinatie met onze ROI driven internet marketing aanpak kunnen onze klanten daarmee rekenen op betere resultaten.”

<Yonega start partnership MailPlus

E-mail marketing geldt al jaren als een belangrijke bron voor het genereren van leads en sales. Juist wanneer de concurrentie in veel markten toeneemt, is het essentieel om je retentie te verbeteren. Yonego streeft er naar om voor haar klanten de ROI uit iedere online marketing euro te halen. Door samenwerkingen en de juiste expertise wordt dit verder geoptimaliseerd en gerealiseerd.

Over Yonego

Yonego is hét ROI Driven Internet Marketing bureau voor ambitieuze bedrijven waar meetbaar resultaat centraal staat. Yonego werkt voor een groot aantal klanten en is onder meer gecertificeerd als Google AdWords Qualified Company, Microsoft adEcellence Member en lid van het IAB en WAA.

Meer informatie

Meer informatie over Yonego treft u op www.yonego.nl.