Zie(t) het scherp snelst groeiende partner

Online marketing & communicatie bureau Zie(t) het scherp was in 2012 de snelst groeiende MailPlus Partner. Een vliegende start van een nieuwe partner.

Wat is het ‘geheim’ achter deze bijzondere prestatie? En hoe is de samenwerking met MailPlus tot stand gekomen?

 

Ervaring als eindgebruiker

Ondanks het nog prille partnership, heeft Marc Geboers (eigenaar van Zie(t) het scherp) al geruime tijd MailPlus in het vizier.

“Mijn geschiedenis met MailPlus gaat al heel wat jaren terug. Mijn eerste ervaring was in 2005. Ik ben toen voor de eerste keer klant geworden. Ik was direct onder de indruk van de eenvoud en kracht van het systeem. Een aantal jaar later, toen ik aan bureauzijde ging werken, was de keuze voor mij gemakkelijk en ben toen partner geworden. 2,5 jaar lang heb ik het systeem met veel enthousiasme geadviseerd om vervolgens (weer) 4 jaar lang zelf klant te worden. “

 

De start van een vruchtbare samenwerking

“Toen ik eind 2011 mijn eigen online bureau ging starten heb ik opnieuw gekeken naar de mogelijkheden in de markt, waarbij MailPlus er nog steeds als beste uitkwam in de benchmark. De prijs/kwaliteit-verhouding, de e-mail marketing kennis en de persoonlijke aanpak vanuit MailPlus zijn voor mij ongeëvenaard. Dus de keuze voor MailPlus was ‘wederom’ gemaakt!”

 

Het geheim

Wat is nu het ‘geheim’ achter de snelle groei van Zie(t) het scherp? Volgens Marc gaat het vanzelf:

“Het gaat vanzelf, hoe raar dit ook klinkt. Ik geloof niet in ‘verkopen’ maar juist mijn klanten te enthousiasmeren en te adviseren wat de online mogelijkheden zijn van e-mail marketing, campagnes, enquêtes, databaseverrijking, webformulieren e.a.. Laat dit nu allemaal eenvoudig en krachtig gerealiseerd te kunnen worden met MailPlus. Dus een online traject zonder MailPlus oplossing is als een auto zonder climate control. Je kunt dan wel rijden, maar dit comfort wil je liever niet missen. Dat ik natuurlijk jarenlang zelf een tevreden klant ben geweest scheelt natuurlijk ook qua overtuiging.”

De ambitie van Zie(t) het scherp is groot voor de komende jaren en zo ook onze verwachtingen.

 

Meer informatie

Zie(t) het scherp online marketing & communicatie is een bureau met als core business online vraagstukken. Hierbij staan er buiten een slagvaardig team gespecialiseerde freelancers en partners klaar. Meer informatie over Zie(t) het scherp tref u op: www.ziethetscherp.nl.