Praktische ondersteuning voor marketingprofessionals

✓ 2 producttrainingen en 1 strategische workshop
✓ 15 man services, 8 man support
✓ Kenniscentrum (stappenplannen, tutorials, whitepapers)
✓ Ruim 130 partners in e-mail marketing

Ons uitgangspunt is dat u zelf aan de knoppen zit. Maar u staat er nooit alleen voor. Wij bieden u dagelijks support. U kunt trainingen en workshops volgen. Daarnaast bieden wij een uitgebreid kenniscentrum met tutorials, stappenplannen en handleidingen. Bovendien staat ons serviceteam klaar voor u om u te helpen met uw design en templates en hebben meer dan 130 partners zich aan MailPlus verbonden om u te adviseren in online en e-mail marketing (integraties).

Praktisch: MailPlus Support team

Bij de selectie van een partner voor uw e-mail marketing zult u waarschijnlijk niet direct letten op hoe klantsupport is geregeld. Maar bij elke partij loopt u tegen problemen aan. Dan is het belangrijk dat u snel en goed geholpen wordt. Wij zien elke vraag als een kans om u verder te helpen. Door niet alleen uw vraag te beantwoorden, maar door u ook te adviseren over gerelateerde zaken.  Wel zo praktisch!

Praktisch: Het MailPlus Kenniscentrum

Om MailPlus-gebruikers nog betere te ondersteunen is het MailPlus Kenniscentrum ontwikkeld. Dit Kenniscentrum bevat kennis in de vorm van handleidingen, stappenplannen, video’s en faq’s. Zowel voor beginners als gevorderde.

Praktisch: Trainingen en workshops

Met onze drie praktische producttrainingen voor Marcom en eCom begrijpt u in één dag de software van A tot Z en bent u direct een (gecertificeerd) MailPlus expert. Daarnaast bieden wij meer gevorderde gebruikers een strategische, maar praktisch ingestoken workshopwaarbij de strategie achter e-mail marketing automation aan bod komt om uw e-mail marketing doelstellingen te realiseren.

Ervaar zelf de marketingkracht van de MailPlus email marketing software

30 dagen lang onbeperkt toegang tot uw account
Gratis ondersteuning van het MailPlus Klantsucces-team
Proefperiode stopt automatisch zonder verplichtingen
Probeer 30 dagen gratis

Praktisch: Template design en ontwikkeling

Als u aan de slag gaat met de e-mail marketing software van MailPlus, wilt u natuurlijk graag in uw huisstijl communiceren, zodat uw (potentiële) klanten u herkennen. Daarom bieden wij u een praktischetemplateservice voor het design en de ontwikkeling van uw e-mailtemplates, zowel voor desktop als mobiel gebruik. Ervaar zelf de professionaliteit en de praktische benadering van ons serviceteam!

Praktisch: partners in e-mail marketing (integraties)

MailPlus werkt samen met marketing- en internetbureaus. Zij adviseren u op strategisch niveau over de inzet van online en e-mail marketing en helpen u met implementaties van websiteswebshops en campagnes. Onze technische partners zorgen voor integraties met CRM-, ERP- en CMS-systemen voor het up-to-date houden en aanvullen van data uit e-mail marketing campagnes. Zij helpen u op praktische wijze succesvol te zijn in marketing!
prettigste software

prettigste
software

passende producten

passende
producten

professioneel platform

professioneel
platform

praktische ondersteuning

praktische ondersteuning