Email marketing software partner worden

Samen bieden we klanten succesvolle e-mail marketing

Voor de invulling van e-mail marketing vertrouwen uw klanten op uw advies. Met MailPlus kunt u naast uw strategisch inzicht ook de prettigste email marketing software bieden. De producten van MailPlus zijn een professionele toevoeging aan uw diensten. Onze 2700+ klanten onderschrijven de prettige werking, het betrouwbare platform en de scherpe prijs-prestatieverhouding van MailPlus.

Samenwerken aan succesvolle e-mail marketing

Wordt u MailPlus partner dan maken we voortaan gebruik van elkaars expertise om samen succesvolle e-mail marketing klanten te bedienen. Strategisch advies, content, design, koppelingen of integratie met meerdere marketing kanalen? Als MailPlus partner bent u het aanspreekpunt voor uw klanten om succesvol te worden op het gebied van e-mail marketing. MailPlus neemt de verkoopinspanningen voor het overtuigen van klanten om MailPlus te gebruiken voor u uit handen. Daarnaast regelt MailPlus de inrichting van accounts, facturatie van licenties en bundels en support op de MailPlus software rechtstreeks voor u met de klant.

Voor iedere organisatie een passende oplossing. Meer informatie?   download of bel 079 - 363 73 97.

Uitgebreide ondersteuning

Een online MailPlus partneromgeving biedt direct toegang tot de ingerichte MailPlus accounts van uw klanten zodat u samen met de klant in het account kunt werken. MailPlus biedt uitgebreide ondersteuning in uw succes als leverancier van e-mail marketing. Wij bieden gratis training in MailPlus voor uw personeel, allerhande marketingmaterialen en inzet van sprekers en content voor uw events. Onze partnermanagers staan voor u klaar!

Aantrekkelijk verdienmodel

MailPlus partner worden kost u niets. Gaat uw klant van start met MailPlus dan ontvangt u een royale kickback fee van ons. Daarnaast profiteert u steeds mee als uw klant meer gebruik gaat maken van onze software. Het zal u als zijn e-mail marketing partner meer werk opleveren. En u ontvangt een beloning voor de e-mail bundels die een klant bestelt.

Interesse?

Wilt u ook MailPlus inzetten en bent u benieuwd naar het bijbehorende verdienmodel?
Neem contact met ons op! We lichten graag de mogelijkheden toe.

Peter Bronkhorst
Partner Manager
peter@mailplus.nl
079- 363 70 37

Meer dan 130 partners gingen u voor


"We konden al vrij snel het kaf van het koren scheiden. MailPlus voldeed als enige aan onze eisen. Inmiddels werken al een aantal van onze klanten naar volle tevredenheid met MailPlus."

Jan-Paul Huiskamp

Jan-Paul Huiskamp
Directeur

 
AdwiseBIRBlinkerKegaM+ GroupeFocus DavinciWebtradersVan IJzendoorn4net group ClickQCoolmindsBitsquadFunil Itmundi InternetSpreaditteamtva!KittyhawkConcepts2go Team NijhuisRemotionTripticZiet het scherp In10Regioproviderse-sitesYonegoChannel media
x