Bied de prettigste e-mail marketing software aan uw klanten

Maak van elke website of webshop een succes samen met MailPlus

Als aanvulling op uw online diensten, biedt u met de software van MailPlus de prettigste oplossing voor professionele e-mail marketing. Samen met MailPlus worden de websites en webshops van uw klanten nog een groter succes in termen van traffic, interactie en conversies. Wij gaan de samenwerking graag met u aan.

Samenwerken aan succesvolle e-mail marketing

Uw klanten profiteren optimaal van onze samenwerking. U zorgt voor het templatedesign, content en de installatie en implementatie van koppelingen met andere kanalen. Wij begeleiden uw klanten in het gebruik van de software (inrichting van account, training en support) en het optimaliseren van e-mail marketingactiviteiten (kenniscentrum en workshops).

Aantrekkelijk verdienmodel

Het MailPlus-partnership is gratis. Gaat uw klant van start met MailPlus dan ontvangt u een kickback fee van ons. Daarnaast profiteert u steeds mee als uw klant meer gebruik gaat maken van onze software. U ontvangt namelijk een beloning voor de e-mailbundels die een klant bestelt.

Interesse in een MailPlus partnership?

Wilt u MailPlus ook inzetten voor uw klanten en hen succesvol maken met e-mail marketing? Bent u benieuwd naar het bijbehorende verdienmodel?

Neem contact met ons op via: partners @ mailplus.nl en 079- 363 70 37

Download het partnerprogramma

Meer dan 170 partners gingen u voor

aralogo archielogo basicorangelogo birlogo bitsquadlogo blackbaudlogo blinkerlogo businessbaselogo channelmedialogo clickqlogo cmcg concepts2gologo conversicslogo coolmindslogo davincilogo edifferencelogo efocuslogo e-siteslogo euretcologo funillogo gaclogo gengulogo guapa-medialogo haveanicedaylogo in10logo itmundilogo kegalogo kittyhawklogo marketingcafelogo mediactlogo morrescompanylogo mpluslogo optimizerslogo peopleworkslogo prospexlogo qubicslogo redkiwilogo regioproviderslogo remotionlogo sabellogo shopworkslogo spreaditlogo teamnijhuislogo teamtvalogo tripticlogo vanijzendoornlogo w3slogo webtraderslogo webverzorgerslogo xcomlogo yonegologo zichtlogo ziethetscherplogo 4netlogo 40beatslogo adwiselogo-2016