Bied de prettigste e-mail marketing software aan uw klanten

Maak van elke website of webshop een succes samen met MailPlus

Als aanvulling op uw online diensten, biedt u met de software van MailPlus de prettigste oplossing voor professionele e-mail marketing. Samen met MailPlus worden de websites en webshops van uw klanten nog een groter succes in termen van traffic, interactie en conversies. Wij gaan de samenwerking graag met u aan

Samenwerken aan succesvolle e-mail marketing

Uw klanten profiteren optimaal van onze samenwerking. U zorgt voor het templatedesign, content en de installatie en implementatie van koppelingen met andere kanalen. Wij begeleiden uw klanten in het gebruik van de software (inrichting van account, training en support) en het optimaliseren van e-mail marketingactiviteiten (kenniscentrum en workshops).

Uitgebreide ondersteuning

MailPlus biedt uitgebreide ondersteuning in uw succes als leverancier van e-mail marketing. Wij verkopen MailPlus samen met u, stellen marketingmaterialen en content beschikbaar en u mag rekenen op de inzet van sprekers tijdens uw events. Sales- en producttrainingen zijn gratis voor u en natuurlijk staan uw partnermanagers voor u klaar!

Aantrekkelijk verdienmodel

Het MailPlus-partnership is gratis. Gaat uw klant van start met MailPlus dan ontvangt u een kickback fee van ons. Daarnaast profiteert u steeds mee als uw klant meer gebruik gaat maken van onze software. U ontvangt namelijk een beloning voor de e-mailbundels die een klant bestelt.

Download het MailPlus partnerprogramma en bekijk uw mogelijkheden
   Professionele e-mail marketing software voor uw klanten
   Marketing- en salesondersteuning vanuit MailPlus
   20% recurring revenu op licenties en bundels
 
 

Interesse?

Wilt u ook MailPlus inzetten en bent u benieuwd naar het bijbehorende verdienmodel?
Neem contact met ons op! We lichten graag de mogelijkheden toe.

Peter Bronkhorst
Partner Manager
peter@mailplus.nl
079- 363 70 37

Meer dan 130 partners gingen u voor

adwiselogo-2016BIRBlinkerKegaeFocusVan IJzendoorn4net group cmcgSpreaditKittyhawkConcepts2goTeam NijhuisYonegoChannel media40 BeatspeopleworksEuretcoProspexBasic OrangeMorres CompanyHet MarketingcafeGenguBlackbaudArchieOptimizersGACBusinessbaseQubicsShopworksRedkiwiguapa-medialogoX-comw3sMedia CTHave a nice dayE-differenceWebverzorgersConversicsAraTeamTVARemotionZicht OnlineSabel CommunicatieecManager