Van lead naar gelukkige klant

Hoe werkt de samenwerking tussen MailPlus en u als partner?

Online marketing en/of de integratie van online tools in de marketingmix van uw klanten, zijn belangrijke peilers binnen uw dienstverlening. Met de producten van MailPlus geeft u op een professionele manier invulling aan e-mail marketing. In onderstaand stappenplan leggen we u uit hoe u van een lead naar een gelukkige e-mail marketing komt.

1) Adviseer uw klant

Omdat u voor uw klant de toegevoegde waarde van e-mail marketing (h)erkent, gaat u hierover met hem of haar in gesprek. Door de salestraining die u bij ons heeft gevolgd weet u uw klant te overtuigen waarom MailPlus de beste keuze voor uw klant is.

2) Breng uw klant in contact met MailPlus

Mede door uw inspanningen is de interesse van uw klant voor e-mail marketing en de software van MailPlus gewekt. Daarom heeft hij of zij er geen problemen mee dat u zijn/ haar gegevens via partners@mailplus.nl doorgeeft aan het MailPlus salesteam.

3) Opvolging van uw klant

Zodra we de contactgegevens van uw lead hebben ontvangen, gaat het MailPlus salesteam aan de slag om uw klant te voorzien van de beste oplossing. We informeren over de mogelijkheden van MailPlus, geven een online demo en sluiten de deal voor u.

4) Succesvolle start van uw klant

Nadat uw klant voor MailPlus heeft gekozen, zorgen wij ervoor dat wij zijn/haar account helemaal volgens de wensen inrichten, levert u hiertoe het template design aan en verzorgen wij een producttraining hier op locatie in Zoetermeer.

5) Administratieve afhandeling

Tot slot zorgt u samen met uw klant voor de administratieve afhandeling. Uw klant koppelt zijn account met de partnercode die u van ons heeft gekregen aan uw partneromgeving. U kunt nu samen met de klant werken in en met het MailPlus-account.

Veelgestelde vragen

Er zijn vele kanalen die e-mail marketing leads kunnen opleveren. Vermeld MailPlus op uw website, promoot op beurzen en evenementen. Organiseer in samenwerking met MailPlus een kennissessie over e-mail marketing. En vergeet vooral niet uw bestaande klanten eens langs te lopen om te kijken wie zich kan verbeteren in e-mail marketing.
Deel een lead zo vroeg mogelijk met MailPlus zodat wij de kans krijgen om de klant optimaal te adviseren en te overtuigen
MailPlus zal u gedurende het gehele traject telefonisch of via e-mail op de hoogte houden van de voortgang.

Neem contact met ons op via: partners @ mailplus.nl en 079- 363 70 37

Download het partnerprogramma