Afzenderadres toevoegen aan adresboek

Wilt u geen e-mails meer missen van de organisatie die u e-mails stuurt ? Voeg dan hun afzender e-mailadres toe aan uw adresboek! Om u daarbij te helpen hebben we voor een aantal e-mailclients uitgewerkt hoe u het afzender e-mailadres kunt toevoegen aan uw adresboek. Klik bovenin op de tab van de e-mailclient die u gebruikt om te lezen hoe u dat op eenvoudige wijze doet.

Outlook.com / Hotmail instructies

Stap 1) Klik het betreffende bericht open.

Stap 2) U kunt nu het e-mailadres toevoegen aan contactpersonen of u kunt aangeven ik vertrouw XXX, inhoud altijd weergeven.

Stap 3) Het afzendadres van de e-mail is toegevoegd aan uw adresboek. Wanneer u nu de nieuwsbrief ontvangt komt hij bij uw gewenste berichten en wordt hij meteen getoond. U krijgt aan de hand van de gekozen optie een van onderstaande voorbeelden te zien onderin of rechts in het beeldscherm.

Voorbeeld 1

hotmail

Voorbeeld 2

hotmail2

Outlook instructies

Stap 1) Open het betreffende bericht Stap 2 (outlook 2007) – Klik op Veilige lijsten en selecteer Domein van de afzender (@example.com) toevoegen aan de lijst met veilige afzenders of kies Afzender toevoegen aan de lijst met veilige afzenders als je alleen die persoon wilt toevoegen aan je veilige lijst.

outlook_11w

Stap 2) (outlook 2010/2013) – Klik met de rechtermuisknop op het informatie balkje zoals aangegeven in onderstaande afbeelding en selecteer Domein van de afzender (@example.com) toevoegen aan de lijst met veilige afzenders of kies Afzender toevoegen aan de lijst met veilige afzenders als je alleen die persoon wilt toevoegen aan je veilige lijst.

outlook_2010

Stap 3) Klik op OK in het popup scherm.

Yahoo instructies

Stap 1) Open het betreffende bericht

Stap 2) Klik op het icoon Add om de afzender toe te voegen aan je lijst met contactpersonen.

Stap 3) Klik op OK.

yahoo_11w

Overige clients instructies

Voor de clients die niet beschreven staan geldt meestal dat je de afzender moet toevoegen aan je adresboek om de e-mail te kunnen ontvangen. Wanneer je een e-mailadres toevoegt aan je adresboek komt deze op je “whitelist” te staan. Dit betekent dat je hebt aangegeven dat je e-mails van deze persoon of organisatie wilt ontvangen. Het whitelisten van e-mailadressen in verschillende mailclients komt grotendeels op hetzelfde neer:

Stap 1) Open het betreffende bericht.

Stap 2) Zoek het emailadres van de verzender en kopieer dit.

Stap 3) Kijk bij de e-mailopties of je een link ziet staan naar contacten, veilige lijst of adresboek en klik op deze optie.

Stap 4) Kies vervolgens voor de optie om een nieuw contactpersoon toe te voegen en plak het gekopieerde e-mailadres uit stap 1 hier.

Stap 5) Klik op OK.

Ervaar zelf de marketingkracht van de MailPlus email marketing software

30 dagen lang onbeperkt toegang tot uw account
Gratis ondersteuning van het MailPlus Klantsucces-team
Proefperiode stopt automatisch zonder verplichtingen
Probeer 30 dagen gratis