De Heeren van Veertig Plus & MailPlus

Uw MailPlus Marcom partner voor meer e-mail marketingsucces

De Heeren van Veertig Plus is een jong dynamisch bureau. Wij laten Marketing Automation werken! Dat doen we door onze klanten te helpen groeien naar een volwassen organisatie op het gebied van Marketing Automation. Hierbij staan het automatiseren van Customer Journeys en Customer Touchpoints centraal. Wij kennen 5 fases in de groei naar volwassenheid. Afhankelijk van ambitie, budget, kennisniveau en beschikbaarheid van resources, bieden wij onze diensten aan. Goed gereedschap is het halve werk. Daarom sluit MailPlus perfect aan op onze dienstverlening.

Neem contact op

John Eising (Directeur)
Beilerstraat 8
9401 PK Assen
john@dhvvp.nl
06 1293 8093

De Heeren van Veertig Plus en MailPlus succes

Dynamische Ordercampagne

voor Uitgeverij Malmberg
De Dynamische Ordercampagne beslaat een complete customer journey. Vanaf de bestelling van een sample product, de follow up, tot aan het moment van beslissen, ontvangt de klant gedurende dit proces e-mails die relevant zijn aan het moment en de context. Achterliggende gedachte is om potentiële afhaak in het proces te bespeuren en vinger aan de pols te houden ten aanzien van het beslismoment.

Event Module

voor Uitgeverij Malmberg
De eventmodule handelt alle administratieve en praktische zaken rond events af. Door de slimme opzet, kan via een wizard gemakkelijk een inschrijfpagina voor specifiek dát event worden gemaakt. Alle volgpagina’s, e-mails etc. zijn vervolgens voorzien van dezelfde layout, headers etc. Badgeprinting, facturatie-exports, automatische follow up, SendToFriend een interface met SalesForce zijn tevens voorzien.

Dynamic Training Module

voor Infinitas Learning
De dynamic training module helpt de interne trainers voor verschillende applicaties om trainingsmateriaal, opdrachten aan te bieden tijdens trainingen. Na afloop ontvangen deelnemers een aantal scorepagina’s waar feedback over de kwaliteit van de training kan worden gegeven. In een follow up campagne ontvangen deelnemers aan de training een serie herhalingsopdrachten.

Gratis proefaccount MailPlus

Ervaar zelf de voordelen van de krachtige functies van MailPlus. Ga direct gratis aan de slag met een gratis proefaccount. Daarmee kunt u 30 dagen lang testen met de meest efficiënte software speciaal voor de praktische professional.

  100 e-mailcredits
  Responsive template
  30 dagen geldig
  Stopt automatisch

 •  *
 •  *
 •  *
 •  *
  012-3456789
 •  *
 •  *
  naam@bedrijf.nl
 •  *
 • *Ontvang maandelijks kennis en het laatste nieuws van MailPlus.
 • U ontvangt uw inloggegevens automatisch in uw inbox