• mailplus-gac-klantcase

Klantencase: Klanten geven smilies aan GAC voor de service

GAC Business Solutions levert gebruiksvriendelijke bedrijfssoftware op basis van Microsoft technologie. Al ruim 5 jaar maakt GAC gebruik van de e-mail marketingoplossing MailPlus. Dit is één van de belangrijkste marketingkanalen voor GAC. Ook in 2016 zowel voor new business doeleinden als bij bestaande klanten. GAC wil de beste service bieden aan zijn klanten, daarom introduceert GAC een nieuw klantfeedbacksysteem met smilies. De feedbackuitnodigingen per mail worden eenvoudig via MailPlus Marcom Campaigns verzonden. 

Snel en efficiënt feedback vragen
GAC ontvangt nu dagelijks feedback waarmee de grootste Microsoft Dynamics NAV partner van Nederland de medewerkers motiveert en de service verbetert. Dit gebeurt door de koppeling tussen Microsoft Dynamics CRM en MailPlus Marcom Campaigns. Als de klant toestemming geeft tijdens het telefoongesprek, wordt na het gesprek automatisch een feedbackformulier verstuurd. Binnen enkele seconden kan de klant de service beoordelen met een smiley. Dit werkt simpel, effectief en laagdrempelig. Het brengt de dialoog met de klant direct op gang en werkt onder de servicedeskmedewerkers als stimulans.

1. mailplus-gac-servicervelening-kto


Alle belangrijke klantdata op één plek

De klantenbeoordelingen worden direct bij de juiste persoon en bedrijf opgeslagen in Microsoft Dynamics CRM. Hierdoor kan elke medewerker de klantervaring zien. Doordat de informatie op één plek staat, is het maken van een dashboard eenvoudig. De resultaten op het dashboard worden getoond in Microsoft PowerBI. Met de handige PowerBI App is overal in één oogopslag te zien wat de score is. Handig, want hierdoor kan GAC direct inspelen waar dat nodig is.

2. mailplus-gac-servicervelening-dashboard
Voordelen van het klantfeedbacksysteem
Met het klantfeedbackformulier toont GAC betrokkenheid bij de klanten. Daarbij is het feedback vragen aan de hand van smilies laagdrempelig. Op een snelle en efficiënte wijze wordt belangrijke data verzameld, waarmee de service elke dag beter wordt. Benieuwd hoe u de klanttevredenheid kunt meten binnen uw organisatie? Wij helpen u graag. Neem vrijblijvend contact met ons op.