MailPlus-connector voor Archie CRM

Koppel eenvoudig MailPlus met Archie CRM

Archie CRM

Met de koppeling worden contactgegevens tussen Archie CRM en MailPlus uitgewisseld. Zo beschikt u altijd over de meest actuele contactgegevens. Dit bespaart veel tijd en voorkomt fouten

Mis geen contact!

Een e-mailadres dat onbereikbaar is, wordt in MailPlus als bounce geregistreerd. Zo’n bounce wordt door de connector automatisch in Archie CRM opgevolgd met een taak. De juiste account manager krijgt het verzoek om de gegevens te controleren en actie te ondernemen. Dit houdt uw bestand schoon en zorgt voor nieuwe verkoopkansen.

Campagnes aansturen

Met de connector kunt u vanuit Archie CRM automatische campagnes in MailPlus aansturen. Denk bijvoorbeeld aan een welkomsttraject voor nieuwe klanten, een e-mail met brochure of een automatische ‘customer lifecycle campagne’.

CRM-selecties direct in MailPlus

In Archie CRM biedt een uitgebreide selectiemogelijkheid op basis van alle beschikbare gegevens. Met een druk op de knop is zo’n selectie direct beschikbaar voor een nieuwe mailing in MailPlus.

Verrijk profielgegevens

Voor een complete klantkaart zijn gegevens vanuit MailPlus ook weer beschikbaar in Archie CRM. MailPlus biedt verschillende mogelijkheden voor profielverrijking. Denk aan formulieren, enquêtes, statistieken van klikgedrag, opens, etc.

Heeft u vragen over de Archie CRM-connector? Neem dan contact met ons op via: 079 363 12 10.