MailPlus-connector voor CloseAlert

Koppel eenvoudig MailPlus met CloseAlert

De integratie van Mailplus en CloseAlert maakt realtime feedback verzamelen in een handomdraai mogelijk. Dit helpt u met het evalueren en verbeteren van uw lifecycle e-mails. Hierdoor kunt u keuzes maken op basis van klantfeedback en relevantere e-mails versturen met een hogere conversie.

Simpele integratie in vier stappen

In vier simpele stappen creëert u in CloseAlert uw eigen feedbackformulier. De gegeneerde HTML code plaatst u in uw MailPlus-template en het feedback verzamelen kan beginnen. Door de integratie tussen MailPlus en CloseAlert worden o.a. de mailingnaam en het e-mailadres van de klant aan de feedback gekoppeld. Zo kunt u per e-mailing de feedback berichten bekijken en wordt de feedback aan het klantprofiel gekoppeld.

Sentiment score per mailing

Vergelijk eenvoudig de verschillende e-mailings die u verstuurt. CloseAlert berekent automatisch het sentiment van uw mailing, zodat u goed kunt zien of uw klanten positief of negatief zijn over een campagne of e-mailing. Vergelijk eenvoudig de verschillende e-mailings en lees in de feedback terug waar u het verschil maakt.

Tekstmining en opvolgen feedback

CloseAlert analyseert automatisch de inkomende feedback. De berichten worden gecategoriseerd naar onderwerp, bijvoorbeeld relevantie, frequentie en prijs. Zo ziet u snel waar de feedback over gaat. Wilt u feedback over een bepaald onderwerp opvolgen? Laat alle berichten die gaan over dit onderwerp automatisch doorsturen naar uw collega’s van klantenservice.