MailPlus-connector voor Epona

Koppel eenvoudig MailPlus met Epona

Na de installatie van de MailPlus-connector voor Epona ContactManager (hét CRM systeem voor de juridische professional) worden MailPlus en ContactManager automatisch aan elkaar gekoppeld. Hierdoor worden uw contacten, inclusief de permissies, gesynchroniseerd naar MailPlus. Dit betekent dat nieuwsbrief-inschrijvingen automatisch in MailPlus terechtkomen. Andersom worden nieuwe aanmeldingen én afmeldingen via MailPlus ook in Epona ContactManager verwerkt.

Mis geen contact!

Een e-mailadres dat onbereikbaar is, wordt in MailPlus als ‘bounce’ geregistreerd. Zo’n bounce wordt door de koppeling automatisch in Epona ContactManager verwerkt. De juiste relatiemanager krijgt het verzoek om de gegevens te controleren en actie te ondernemen. Dit houdt uw bestand schoon en zorgt voor dat het contact in tact blijft.

Selecties direct in MailPlus

In ContactManager is het mogelijk om bepaalde segmentaties voor bijvoorbeeld een uitnodiging voor een evenement op basis van (vertrouwelijke) gegevens die alleen in ContactManager staan als tijdelijke lijst naar MailPlus te synchroniseren. Vanuit MailPlus verstuurt u vervolgens de uitnodiging naar de juiste ontvanger. Gegevens die zij invullen op (aanmeld)formulier worden opgehaald en in Epona ContactManager weggeschreven.

Heeft u vragen over de Epona ContactManager-koppeling? Neem dan contact met ons op via: 079 363 12 10.