MailPlus-connector voor Magento

Integreer eenvoudig Magento 1 & 2 met MailPlus

De MailPlus-Connector voor Magento (1) biedt na installatie een automatische integratie met uw Magentoshop. Hierdoor worden uw contacten gesynchroniseerd naar MailPlus. Nieuwe nieuwsbrief-inschrijvingen binnen de webwinkel komen automatisch in MailPlus terecht. Andersom worden wijzigingen én afmeldingen via MailPlus in uw klantbestand van Magento verwerkt.

LET OP: nu ook voor Magento 2 beschikbaar. Voor vragen download de factsheet of neem contact met ons op.

Productsynchronisatie

Productnamen, -afbeeldingen, -prijzen en links worden via de koppeling in MailPlus opgeslagen. Hierdoor verloopt het opstellen van een nieuwsbrief snel en eenvoudig. Met een druk op de knop voegt u een product toe, dat automatisch in de juiste opmaak wordt geplaatst.

Mis geen contact!

Een e-mailadres dat onbereikbaar is, wordt in MailPlus als bounce geregistreerd. Zo’n bounce wordt door de Magento-connector automatisch opgevolgd met een melding. Zo herstelt u eenvoudig het contact.

Ordersynchronisatie

Alle orders uit Magento worden automatisch gesynchroniseerd naar MailPlus. Zo kunt u in MailPlus specifieke selecties maken op basis van orderhistorie om gericht te kunnen mailen. Bijvoorbeeld naar uw topklanten of naar klanten die een specifiek product hebben gekocht.

Directe conversie

In de rapportage van een verzonden mailing is de directe conversie ratio zichtbaar. Zo is te zien hoeveel mensen die vanuit de mailing hebben doorgeklikt een order hebben geplaatst, en wat de mailing in totaal heeft opgebracht.

Campagnes aansturen

Met de connector kunt u vanuit Magento automatische campagnes in MailPlus aansturen. Denk bijvoorbeeld aan een bevestigingsmail na een nieuwsbrief-inschrijving of een verlaten winkelwagencampagne.

Veelgestelde vragen

De belangrijkste voordelen van de connector is dat u met de automatische uitwisseling van gegevens veel tijd bespaart. Daarnaast bepaalt u eenvoudig binnen MailPlus welke producten in de eerstvolgende nieuwsbrief worden getoond. Deze worden met een enkele handeling automatisch in de juiste opmaak ingeladen in de nieuwsbrief.

De connector biedt de volgende functionaliteiten:

Automatische uitwisseling van gegevens tusen Magento en MailPlus
Mogelijkheid om binnen Magento te bepalen welke producten automatisch conform huisstijl getoond worden in de eerstvolgende nieuwsbrief.

Automatisch bounces en afmeldingen afhandelen in Magento
Door bounces en afmeldingen in Magento op te halen is een betere follow-up mogelijk. Zo wordt er, in het geval van een bounce, automatisch een melding getoond aan de klant bij de eerstvolgende keer dat hij/zij inlogt.

Automatische MailPlus-campagnes vanuit Magento aansturen
Bijvoorbeeld een automatische welkomstmail bij iedere nieuwe inschrijving of een automatische uitnodiging na een bepaalde periode om mee te doen aan een enquête. Omdat de e-mail vanuit MailPlus wordt verstuurd, heeft de marketeer betere opmaakmogelijkheden en inzicht in de mailingstatistieken.

De connector voor Magento 1 is gratis verkrijgbaar op Magento Connect. De connector voor Magento 2 wordt meegeleverd via ons eigen Connector Platform tijdens de set-up van uw MailPlus-account en kost 100 euro per maand voor het gebruik.

De MailPlus Connector voor Magento 1 is op het Magento Connect-platform te installeren via deze link. De Magento 2 connector wordt tijdens de set-up van uw MailPlus account geactiveerd.

De Magento-connector is geschikt voor ‘Magento Community’, ‘Magento Professional’, ‘Magento Enterprise’ en ‘Magento 2’ en is te gebruiken in combinatie met de MailPlus eCom.

Heeft u vragen over de MailPlus-connector voor Magento? Neem dan contact met ons op via: 079 363 12 10.