MailPlus-connector voor Microsoft Dynamics CRM

Koppel eenvoudig MailPlus met Microsoft Dynamics CRM

Met de connector worden contactgegevens tussen Microsoft Dynamics CRM en MailPlus uitgewisseld. Zo beschikt u altijd over de meest actuele contactgegevens. Dit bespaart veel tijd en voorkomt fouten.

Mis geen contact!

Een e-mailadres dat onbereikbaar is, wordt in MailPlus als bounce geregistreerd. Zo’n bounce wordt door de connector automatisch in Microsoft Dynamics CRM opgevolgd met een taak. De juiste account manager krijgt het verzoek om de gegevens te controleren en actie te ondernemen.

Grip op saleskansen

Een klik in uw e-mailing is meer dan alleen een muishandeling. Het zegt iets over de interesses van de lezer en biedt aanknopingspunten voor vervolgacties. Kliks worden daarom automatisch doorgezet naar Microsoft Dynamics CRM. Een nieuwe taak gekoppeld aan de juiste account manager zorgt er vervolgens voor dat een saleskans optimaal benut wordt.

Campagnes aansturen

Met de connector kunt u vanuit Microsoft Dynamics CRM automatische campagnes in MailPlus aansturen. Denk bijvoorbeeld aan een welkomsttraject voor nieuwe klanten, een e-mail met brochure of een automatische ‘customer lifecycle campagne’

Heeft u vragen over de Microsoft Dynamics CRM-connector? Neem dan contact met ons op via: 079 363 12 10.