MailPlus-connector voor Microsoft Dynamics NAV

Koppel MailPlus eenvoudig met Microsoft Dynamics NAV

Met de connector worden contactgegevens tussen Microsoft Dynamics NAV en MailPlus uitgewisseld. Zo beschikt u altijd over de meest actuele contactgegevens. Dit bespaart veel tijd en voorkomt fouten.

Mis geen contact!

Een e-mailadres dat onbereikbaar is, wordt in MailPlus als bounce geregistreerd. Zo’n bounce wordt door de connector automatisch in Microsoft Dynamics NAV opgevolgd met een taak. De juiste account manager krijgt het verzoek om de gegevens te controleren en actie te ondernemen.

Campagnes aansturen

Met de connector kunt u vanuit Microsoft Dynamics NAV automatische campagnes in MailPlus aansturen. Denk bijvoorbeeld aan een welkomsttraject voor nieuwe klanten, een e-mail met brochure of een automatische ‘customer lifecycle campagne’.

Selecties direct in MailPlus

In Microsoft Dynamics NAV biedt een uitgebreide selectiemogelijkheid op basis van alle beschikbare gegevens. Met een druk op de knop is zo’n selectie direct beschikbaar voor een nieuwe mailing in MailPlus.

Verrijk profielgegevens

Voor een complete klantkaart zijn gegevens vanuit MailPlus ook weer beschikbaar in Microsoft Dynamics NAV. MailPlus biedt verschillende mogelijkheden voor profielverrijking. Denk aan formulieren, enquêtes, statistieken van klikgedrag, opens, etc.

Grip op saleskansen

Een klik in uw e-mailing is meer dan alleen een muishandeling. Het zegt iets over de interesses van de lezer en biedt aanknopingspunten voor vervolgacties. Kliks worden daarom automatisch doorgezet naar Microsoft Dynamics NAV en gekoppeld aan de juiste account manager. Saleskansen worden hiermee optimaal benut

Meer informatie over de MailPlus conector voor Microsoft Dynamics NAV

Ontwikkeld door integratiepartner GAC Business Solutions
Gratis beschikbaar
Leadgeneratie en klantbehoud met e-mail marketing en ERP

Download de factsheet