MailPlus-connector voor Netivity

Integreer eenvoudig Netivity met MailPlus

De MailPlus-Connector voor Netivity biedt na installatie een automatische koppeling met uw Netivity-webwinkel. Via deze koppeling worden zowel contacten, producten als orders gesynchroniseerd. Dit betekent dat nieuwsbrief-inschrijvingen binnen de webwinkel automatisch in MailPlus terechtkomen.

Productsynchronisatie

Productnamen, -afbeeldingen, -prijzen en links worden via de koppeling in MailPlus opgeslagen. Hierdoor verloopt het opstellen van een nieuwsbrief snel en eenvoudig. Met een druk op de knop voegt u een product toe, dat automatisch in de juiste opmaak wordt geplaatst.

Mis geen contact!

Met het automatische proces waarbij contacten worden gesynchroniseerd naar MailPlus en aan- en afmeldingen op de nieuwsbrief naar Netivity worden geschoten, blijft het contactenbestand up-to-date en kan op elk gewenst moment een nieuwsbrief worden verstuurd.

Ordersynchronisatie

Alle orders uit Netivity worden automatisch gesynchroniseerd naar MailPlus. Zo kunt u in MailPlus specifieke selecties maken op basis van orderhistorie om gericht te kunnen mailen. Bijvoorbeeld naar uw topklanten of naar klanten die een specifiek product hebben gekocht.

Campagnes aansturen

Met de connector kunt u vanuit Netivity automatische campagnes in MailPlus aansturen. Denk bijvoorbeeld aan een bevestigingsmail na een nieuwsbrief-inschrijving of een verlaten winkelwagencampagne.

Heeft u vragen over de MailPlus-connector voor Netivity? Neem dan contact met ons op via: 079 363 12 10.