MailPlus-connector voor NextChapter

Integreer eenvoudig NextChapter met MailPlus

Na de installatie van de MailPlus-connector voor NextChapter worden MailPlus en uw NextChapter webshop automatisch aan elkaar gekoppeld. Hierdoor worden uw contacten gesynchroniseerd naar MailPlus. Nieuwe aanmeldingen binnen de webwinkel komen automatisch in MailPlus terecht. Andersom worden wijzigingen, bounces én afmeldingen via MailPlus in uw klantbestand in NextChapter.

Productsynchronisatie

Productnamen, -afbeeldingen, -prijzen en links worden via de koppeling in MailPlus opgeslagen. Hierdoor verloopt het opstellen van een nieuwsbrief snel en eenvoudig. Met een druk op de knop voegt u een product toe, dat automatisch in de juiste opmaak wordt geplaatst.

Ordersynchronisatie

Alle orders uit NextChapter worden automatisch gesynchroniseerd naar MailPlus. Zo kunt u in MailPlus specifieke selecties maken op basis van orderhistorie om gericht te kunnen mailen. Bijvoorbeeld naar uw topklanten of naar klanten die een specifiek product hebben gekocht.

Campagnes aansturen

Met de connector kunt u vanuit NextChapter automatische campagnes in MailPlus aansturen. Denk bijvoorbeeld aan een bevestigingsmail na een nieuwsbriefinschrijving, een verlaten winkelwagencampagne, een verjaardagsbericht of een product review campagne.

Heeft u vragen over de MailPlus-connector voor NextChapter? Neem dan contact met ons op via: 079 363 12 10.