MailPlus-connector voor PrestaShop

Koppel eenvoudig MailPlus met PrestaShop

Na de installatie van de MailPlus-connector voor PrestaShop worden MailPlus en uw PrestaShop-webwinkel automatisch aan elkaar gekoppeld. Hierdoor worden uw contacten gesynchroniseerd naar MailPlus. Nieuwe nieuwsbrief-inschrijvingen binnen de webwinkel komen automatisch in MailPlus terecht. Andersom worden wijzigingen én afmeldingen via MailPlus in uw klantbestand van PrestaShop verwerkt. Een e-mailadres dat onbereikbaar is, een bounce, wordt door de PrestaShop-connector automatisch opgevolgd met een melding. Zo herstelt u eenvoudig het contact.

Productsynchronisatie

Naast de synchronisatie van uw contacten, synchroniseert de connector ook a uw producten, omschrijvingen, afbeeldingen, prijzen en links. Deze worden in MailPlus opgeslagen. Hierdoor verloopt het opstellen van een nieuwsbrief snel en eenvoudig. Met een druk op de knop voegt u een product toe, dat automatisch in de juiste opmaak wordt geplaatst.

Ordersynchronisatie

Ook alle orders uit PrestaShop worden automatisch gesynchroniseerd naar MailPlus. Zo kunt u in MailPlus specifieke selecties maken op basis van orderhistorie en koopgedrag om gericht te kunnen mailen. Bijvoorbeeld naar uw big spender klanten of naar klanten die een specifiek product hebben gekocht.

Automatische e-mailcampagnes

Vanuit MailPlus eCom kunt u met de MailPlus-connector 5 campagnes inzetten, deze staan standaard al voor u klaar! Deze campagnes zorgen voor meer engagement met klanten.

Heeft u vragen over de MailPlus-connector voor PrestaShop? Neem dan contact met ons op via: 079 363 12 10.