MailPlus-connector voor Salesforce CRM

Koppel eenvoudig MailPlus met Salesforce

Met de Connector Platform koppeling voor uw Salesforce omgeving beschikt u over een naadloze integratie met uw e-mail marketing software MailPlus. Zo synchroniseert u moeiteloos contactdata waardoor het werken met losse export- en importlijsten verleden tijd is.

Automatische gegevensuitwisseling

Met de connector worden nieuwe en gewijzigde contacten in Salesforce automatisch ook nieuwe en gewijzigde contacten in MailPlus. Als u een contact verwijdert in Salesforce, worden bij dat contact in MailPlus alle permissies uitgezet zodat deze contactpersoon niet meer gemaild wordt.

Bounces

Een e-mailadres dat onbereikbaar is, wordt in MailPlus als bounce geregistreerd. Zo’n bounce wordt door de connector automatisch in Salesforce verwerkt. Op de klantkaart komt een melding waardoor de juiste account manager de gegevens kan controleren en actie kan ondernemen.

Uitgebreide contactgegevens

Voor een complete klantkaart met uitgebreide contactdata zijn gegevens vanuit MailPlus ook beschikbaar in Salesforce. Specifieke kenmerken kunnen vanuit MailPlus gesynchroniseerd naar Salesforce door op de contactinformatie extra velden toe te voegen die hierdoor voorzien in het opslaan van die kenmerken, bijvoorbeeld klikgedrag.

CRM-selecties direct in MailPlus

Salesforce biedt uitgebreide selectiemogelijkheden voor het samenstellen van segmentatielijsten. Met een druk op de knop genereert u een rapport en is zo’n selectie direct beschikbaar als tijdelijke lijst in MailPlus om een nieuwe mailing naar uit te sturen.

Automatische welkomstcampagne

Ieder nieuw contact in Salesforce die u ook aanmeldt op uw nieuwsbrief ontvangt een automatisch welkomstbericht . Hiermee bouwt u direct een band op met uw achterban. Het bericht wordt vanuit MailPlus verstuurd. De trigger hiervoor wordt vanuit Salesforce verzonden.

Salesforce CRM en e-mail marketing: integreren is profiteren

Download de gratis white paper en lees over:
De voordelen voor de klant
De voordelen voor de organisatie
MailPlus en CRM integraties
Download de gratis white paper