MailPlus-connector voor Tweakwise

Integreer eenvoudig product recommendations in MailPlus

Onze connectoren voor Magento, Lightspeed, PrestaShop en Netivity zorgen na installatie o.a. voor de synchronisatie van alle productgegevens. De productnaam, bijbehorende afbeelding(en), prijs en link worden via de koppeling in MailPlus opgeslagen. Deze gegevens zijn nodig om de recommendations van Tweakwise te tonen in uw mailings.

Product recommendations

Tweakwise zorgt ervoor dat bestsellers, nieuwe merken of producten die passen bij het actuele weer op door uzelf geselecteerde plekken in uw webshop worden getoond. Deze suggesties (product recommendations) kunt u met de koppeling met MailPlus ook beschikbaar maken in uw nieuwsbrief.

Personal recommendations

Naast product recommendations kan MailPlus ook personal recommendations in de inbox brengen. Tweakwise bouwt op basis van klik- en koopgedrag profielen op per bezoeker. Zo kan de software in de shop persoonlijke aanbevelingen tonen: laatst bekeken, product- en merkvoorkeur, anderen bekeken en/of kochten ook etc. De koppeling met MailPlus maakt het mogelijk om deze producten ook naar klanten te mailen, waardoor de inhoud van een bericht nog relevanter wordt.

Verhoog conversie!

Onderzoek van Forrester uit 2015 toont aan dat 10% tot 30% van alle door e-commerce gedreven omzet in de V.S. is toe te wijzen aan product recommendations. Uit het Nationaal E-mail Onderzoek blijkt bovendien dat 73% van de Nederlanders minimaal 1 keer door een e-mail is aangezet tot een online aankoop. Kortom de MailPlus-connector van Tweakwise gaat u hogere conversie opleveren.

Heeft u vragen over de MailPlus-connector voor Tweakwise? Neem dan contact met ons op via: 079 363 12 10.