• ecommerce-insights-2017-mailplus-email-marketing

E-commerce Insights: Customer Service & Big Data Security

Op 8 juni 2017 organiseert E-commerce Insights alweer voor de zevende keer hét event voor E-commerce minded Nederland. Dit keer wordt de focus verlegd naar security, big data en customer service.

De paradox tussen de ideale customer journey, data security en privacy

We weten inmiddels dat je met een tevreden klant meer resultaat kunt bereiken. En dat de prijs dan van ondergeschikt belang wordt. Hoe meer je weet over een klant, hoe beter je zijn customer journey kunt begeleiden. Daarnaast zien we, mede door aangescherpte Europese wet- en regelgeving, dat het belang van veilig omgaan met klantdata en het waarborgen van de privacy van klanten steeds meer aandacht krijgt. Deze twee onderwerpen zullen dus tijdens E-commerce Insights aan bod komen. Het wordt een middag waarbij inspiratie en inzicht wordt geboden om de volgende stap te kunnen zetten naar een nog completer e-commerce landschap.

Meld je nu aan voor E-commerce Insights

Wil je dit even bijwonen? Dat kan! Het event vindt in omgeving van Utrecht plaats en biedt een podium voor deskundigen en partners om kennis, ervaringen, services, trends en tips te delen. E-commerce Insights start om 12:30 en duurt tot 17:30.

Meld je hier aan voor het event

Bron: E-commerce Insights is een initiatief van MailPlus partner Guapa