• gac-verzorgt-microsoft-dynamics-nav-2016-implementatie

GAC verzorgt eerste Dynamics NAV 2016 implementatie in Nederland

MailPlus partner GAC Business Solutions heeft op 1 augustus 2015 de eerste Nederlandse implementatie van Microsoft Dynamics NAV 2016 live gezet. Honeywell Customized Comfort Products is overgestapt van Microsoft Dynamics NAV 5.0 naar de nieuwste versie van de ERP-software voor het MKB. Dat maakt Honeywell Customized Comfort Products het tweede bedrijf in de wereld dat met Microsoft Dynamics NAV 2016 werkt.

Innovatieve MailPlus Partner
GAC Business Solutions zoekt actief naar innovatieve oplossingen om klanten in het MKB de best mogelijke bedrijfssoftware te bieden. Zo heeft het bedrijf uit Oirschot reeds in 2014 een standaard ERP connector ontwikkeld voor NAV en MailPlus.

En dankzij deelname aan Microsoft Technology Adoption Program (TAP), een programma dat een select gezelschap Microsoft partners in staat stelt om haar klanten vroegtijdig te laten participeren in de ontwikkeling van nieuwe software, heeft GAC nu bij Honeywell Customized Comfort Products Microsoft Dynamics NAV 2016 geïmplementeerd.

GAC applicatie om uren te registeren
Naast Microsoft Dynamics NAV 2016 heeft Honeywell Customized Comfort Products de Tijdschrijven applicatie van GAC in gebruik genomen, dit maakt het in de nabije toekomst snel mogelijk om te gaan werken met de app die GAC nu standaard voor urenschrijven beschikbaar heeft. Hiermee kunnen medewerkers vanaf de smartphone of tablet eenvoudig uren registeren. Alle gegevens worden automatisch met de centrale opslag in NAV gesynchroniseerd zodat facturen op basis van uren sneller op te maken zijn.

Wij zijn er trots op met een partner als GAC Business Solutions samen te werken en wensen Honeywell Customized Comfort Products heel veel succes en plezier met de allernieuwste versie van Microsoft Dynamics Navision!


E-mail marketing nieuws in de inbox ontvangen? Meld je aan voor de MailPlus e-mail marketing nieuwsbrief.

MailPlus email marketing software gratis proberen? Vraag een account aan en ga binnen een minuut aan de slag.