• mailplus-kennissessie-shopworks

Kennissessie ‘Hoe word je succesvoller in e-commerce?’

Donderdag 16 april aanstaande organiseren ShopWorks en MailPlus gezamenlijk een inspirerende kennissessie voor (r)etailers in Amersfoort. Onderwerpen die tijdens deze kennissessie aan bod komen zijn e-commerce en online, mobile en e-mail marketing. Hoe stem je ze op elkaar af en wat kun je zelf toepassen om nog succesvoller te worden met je webshops.

Trends, ontwikkelingen en mogelijkheden
De markt voor e-commerce groeit de laatste jaren flink in Nederland. Ieder jaar overlegt Thuiswinkel.org een groeiende brancheomzet en uit de Casengo Marktmonitor blijkt dat het aantal webwinkels in Nederland sinds 2009 met meer dan tienduizend (!) toeneemt.

aantal-webshops-in-nederland-succesvol-ecommerce

Tel daarbij op dat de technische ontwikkelingen om e-commerce te bevorderen elkaar in rap tempo opvolgen. Denk hierbij aan mobiele shops, mobiel betalen, omnichannel strategieën en systeemkoppelingen, social, e-mail marketing en progressive profiling en dergelijke. Hieruit blijkt dat behoeften van klanten steeds veranderen en verwachtingen steeds hoger worden qua service, verzending en levering. Hierdoor begrijp je dat de markt voor e-commerce enorm in beweging is.

Hoe ga je hier als webwinkelier of retailer mee om? Wat doe je wel en wat doe je niet om je bezoek en omzet te laten groeien? Om een antwoord te formuleren op die vragen, proberen ShopWorks en MailPlus bezoekers van de kennissessie bij te brengen wat er allemaal speelt aan trends en ontwikkelingen op het gebied van e-commerce en e-mail marketing.

Programma kennissessie
Het programma voor de kennissessie ziet er als volgt uit:

Datum: donderdag 16 april
Locatie:
ShopWorks, Amsterdamseweg 43, Amersfoort (kaart)

15:00 uur – Inloop
15:30 uur – Welkom en start van het programma
15:40 uur – What’s new in e-commerce? Trends en ontwikkelingen, Tomas Hesseling, ShopWorks
16:20 uur – Korte pauze
16:30 uur – E-commerce en E-mail Marketing: Best practices, Dick de Zwart, MailPlus
17:10 uur – Einde programma
17:15 uur – Borrel

Aanmelden
Het bezoeken van de kennissessie is geheel gratis, maar wees er snel bij, want het aantal plaatsen is beperkt. Graag tot ziens op 16 april!

Ja, ik meld me aan voor de gratis kennissessie!


E-mail marketing nieuws in de inbox ontvangen? Meld je aan voor de MailPlus e-mail marketing nieuwsbrief.

MailPlus email marketing software gratis proberen? Vraag een account aan en ga binnen een minuut aan de slag.