• mailplus-survey-manager-in-marcom-mailer

Marcom Mailer is uitgebreid met de survey manager

De gebruikers van de basis e-mail marketingoplossing Marcom Mailer kunnen vanaf 31 mei 2016 snel en gemakkelijk enquêtes versturen. Hiermee kunnen zij onder andere eenvoudig een klanttevredenheidsonderzoek houden, feedback verzamelen over hun events en producten. Dit kan doordat de module survey manager in hun account is toegevoegd. MailPlus is de enige e-mail server provider (ESP) die deze mogelijkheid standaard biedt aan klanten in de basisoplossing. Ook is de subscribe pop-up uitgebreid voor alle MailPlus-gebruikers.

Binnen enkele minuten een enquête maken en versturen

Als enige ESP biedt MailPlus een standaard module aan in zijn basis e-mail marketingoplossing waar gebruikers snel en gemakkelijk enquêtes kunnen maken en versturen. Zo kunnen ze waardevolle gegevens verzamelen, bijvoorbeeld klantfeedback over producten, diensten of events. Ze kunnen onder andere gebruik maken van dynamische vragenlijsten, matrixvragen, conditionele vragen en uitgebreide validatiemogelijkheden. Ook is het toevoegen en verwijderen van vragen eenvoudig met de form editor. Bekijk de onderstaande video voor tips over de survey manager.

Eenvoudig de subscribe pop-up aanpassen aan eigen huisstijl

Het was al mogelijk om een subscribe pop-up in te zetten op een website. Nu zijn er meer mogelijkheden toegevoegd om de subscribe pop-up aan te passen. Zo kunnen gebruikers de subscribe pop-up afstemmen op hun huisstijl. Ze kunnen een afbeelding toevoegen, maar ook het font, grootte en kleur aanpassen. Met deze mogelijkheden valt de subscribe pop-up nóg meer op en kunnen gebruikers hun e-mail bestand op een snelle manier vergroten.

Features en releases

Benieuwd wat de vorige en komende releases zijn? Bekijk dan de MailPlus roadmap. Bent u nog geen MailPlus-gebruiker? Probeer dan 30 dagen gratis MailPlus.

 


E-mail marketing nieuws in de inbox ontvangen? Meld je aan voor de MailPlus e-mail marketing nieuwsbrief.

MailPlus email marketing software gratis proberen? Vraag een account aan en ga binnen een minuut aan de slag.