• nieuwe-email-marketing-partners-mailplus-globalticket-easy-combidesk-beelert-header

Nieuwe partners: Beelert, Combidesk, Easy Internet Marketing en Global Ticket

Sinds april heeft MailPlus overeenkomsten gesloten met 4 nieuwe partners. Beelert, Combidesk, Easy Internert Marketing en Global Ticket gaan volgens het Agency-model aan de slag met de verkoop en promotie van MailPlus.

Beelert
Beelert levert oplossingen aan B2B bedrijven die inzicht geven aan hen over wie de website van deze bedrijven bezoekt. Dit wordt vastgelegd om vervolgens na kwalificatie door sales met behulp van MailPlus e-mail nurtering campagnes te verzorgen.

Combidesk 
Combidesk koppelt op eenvoudige wijze cloudapplicaties aan elkaar en automatiseert terugkomende taken. Het team van Combidesk is inmiddels aan de slag met de koppeling tussen MailPlus en SEOshop.

Easy Internet Marketing
Easy Internet Marketing heeft specialisten in huis die alle kennis hebben die je nodig hebt om online te groeien. Denk daarbij aan SEA, SEO, Usability, Content, Analytics, Social Media, Affiliate marketing en sinds kort dus ook e-mail marketing.

Global Ticket
Global Ticket is marktleider in online tickets voor musea, experience centers en andere culturele organisaties. Zij hebben inmiddels een koppeling gerealiseerd met MailPlus die zij succesvol voor klanten inzetten.

Partner worden?
Ook aan de slag als MailPlus Agency? Neem dan contact op met Peter Bronkhorst. Hij helpt je graag verder.


E-mail marketing nieuws in de inbox ontvangen? Meld je aan voor de MailPlus e-mail marketing nieuwsbrief.

MailPlus email marketing software gratis proberen? Vraag een account aan en ga binnen een minuut aan de slag.