• maillplus-partnernieuws-nieuwe-partners

Nieuwe partners: Creatieve Koppen, Home of Happy Brands, O2 Communicatie en Conversics

Sinds het nieuwe jaar hebben 4 nieuwe agency-partners zich aangesloten bij MailPlus. Creatieve Koppen, Home of Happy Brands, O2 Communicatie en het Belgische Conversics hebben besloten om MailPlus als dé tool voor professionele e-mail marketing actief gaan promoten onder hun klanten, zodat zij ook via dit marketingkanaal succesvol worden in hun bedrijfsvoering.

MailPlus Agency Model

Het MailPlus Agency model werkt heel simpel, ook voor onze nieuwe partners. Zij focussen zich op advies, content, design en eventueel koppelingen met andere systemen (CRM, webshop). MailPlus is het aanspreekpunt voor hun klanten als het gaat om succesvol te worden met MailPlus en e-mail marketing. MailPlus neemt bovendien de verkoopinspanningen voor het overtuigen van klanten om MailPlus te gebruiken voor agency-partners uit handen. Daarnaast regelt MailPlus de inrichting van accounts, facturatie van licenties en bundels en support op de MailPlus-software rechtstreeks met hun klanten. Marketinginspanningen vinden gezamenlijk en in overleg plaats.

Even voorstellen…

Het komende jaar zullen we maandelijks alle nieuwe agency partners voorstellen, zodat MailPlus-gebruikers kunnen inschatten of zij de samenwerking met onze partners aan willen gaan. Zoals gezegd hebben de volgende bedrijven besloten om de samenwerking met MailPlus aan te gaan:

mailplus-creatieve-koppen

Gevestigd in de Rotterdamse Van Nelle Fabriek regisseren de Creatieve Koppen marketing- en innovatie-trajecten. Complete projecten, waarbij zij klanten helpen vernieuwende wegen in te slaan.

mailplus-home-of-happy-brands
Bij Home of Happy Brands in Lochem werken mensen die denken in merken, inclusief alles wat daarbij komt kijken. Strategie, concept, creatie en realisatie: bij Home of Happy Brands voelen blije merken zich thuis.

mailplus-o2-communicatie
O2 Communicatie uit Maarssen biedt creatieve communicatie als bron van energie. De energie van mensen die geraakt zijn, enthousiast zijn, fan worden, meedoen en in beweging komen. O2 = puur energie.

mailplus-conversics
Conversics is het eerste Webshop Marketing Bureau in België: 100% gespecialiseerd in e-commerce marketing in al zijn facetten. Zij helpen klanten met het opzetten van nieuwe webshops, de verkoop van bestaande webshop verbeteren of het ondersteunen bij het dagelijkse beheer. Daarnaast is Conversics de initiator en organisator van de Dag van de Webshop. Tijdens dit event bieden deelnemende webshops exclusieve aanbiedingen aan consumenten.

MailPlus wenst alle nieuwe partners heel veel succes!

Voor meer informatie over de mogelijkheden van de partnermodellen van MailPlus, neem contact op met Loek Balvers of Peter Bronkhorst. Zij helpen u graag verder.


E-mail marketing nieuws in de inbox ontvangen? Meld je aan voor de MailPlus e-mail marketing nieuwsbrief.

MailPlus email marketing software gratis proberen? Vraag een account aan en ga binnen een minuut aan de slag.