• nieuwe-partners-mailplus-webhelder-wibacon-novisites-vloc-marissen-davidraakt-plate

MailPlus breidt aantal e-mail marketing partners uit

Het MailPlus Agency partnernetwerk blijft groeien. In oktober sloten 7 nieuwe partners zich aan om samen met MailPlus hun klanten te laten starten de e-mail marketing software van MailPlus. Wij heten David Raakt, Webhelder, VLOC Marketing Services, Marissen, Plate, NoviSites en Wibacon van harte welkom!

David Raakt
De enthousiaste medewerkers van David Raakt zorgen ervoor dat zij binnen een crossmediaal speelveld door de inzet van communicatie mensen en merken duurzaam verbinden. Dat vraagt om geïntegreerd communiceren en dat is voor veel bedrijven en instellingen een uitdaging. Een uitdaging waar David Raakt bij helpt. O.a. door de inzet van e-mail marketing.

Webhelder
Webhelder houdt zich met alle aspecten van online marketing (SEO, SEA, Affiliate Marketing, Web Analytics en nu dus ook e-mail marketing) bezig. De roots van Webhelder liggen in het Noorden. Zij zorgt ervoor dat ze innovatie en specialisme koppelt aan nuchterheid en daadkracht.

VLOC Marketing Services
VLOC Marketing Services helpt B2B bedrijven met de integratie van online en offline marketing. Dit betekent meer dan de vertrouwde website en brochure. De oplossing is een geïntegreerde marketingstrategie waarin online en offline samenkomen. Vloc helpt bedrijven hierbij.

Marissen
Marissen is een full-service reclame- & internetbureau met een sterke focus op online communicatie. Vanuit een zorgvuldige strategiebepaling legt Marissen de basis voor succesvolle en effectieve communicatie o.a. via e-mail marketing

Plate
Met Plate krijgen bedrijven een website waarmee ze makkelijk online actief kunnen zijn. Onafhankelijk van een webmaster met volledige vrijheid om pagina’s zelf in te vullen. Plate werkt met lokale ondernemers, die helpen bij de website.

NoviSites
NoviSites is een gecertificeerd PrestaShop partner die sinds 1999 actief is als internetbureau dat werkt voor ambitieuze klanten uit het MKB. NoviSites bedenkt en realiseert concepten met als doel interactie en conversie te genereren tussen merken en mensen. De manier van werken is gericht op strategie, marketing en resultaat. Bovendien werkt NoviSites aan de realisatie van een MailPlus-connector voor PrestaShop.

Wibacon
Wibacon wil bedrijven en managers helpen het beste uit de markt, zichzelf en zijn medewerkers te halen. Zo helpen zij ondernemers en managers aan oplossingen rond vraagstukken in de kernprocessen van hun organisatie waar sprake is van ongewenst resultaat, ondanks de vele inspanningen die door mensen worden verricht.

Partner worden?
Ook aan de slag als MailPlus Agency? Neem dan contact op met Peter Bronkhorst. Hij helpt je graag verder.


E-mail marketing nieuws in de inbox ontvangen? Meld je aan voor de MailPlus e-mail marketing nieuwsbrief.

MailPlus email marketing software gratis proberen? Vraag een account aan en ga binnen een minuut aan de slag.