• maillplus-partnernieuws-nieuwe-partners-feb1

Nieuwe partners: 360 E-commerce, iCREM, GAC Business Solutions, Walnut.Academy & Webverzorgers

In februari hebben 360 E-commerce, iCREM, GAC Business Solutions, Oxilion, Walnut.Academy en Webverzorgers zich als agency partner aangesloten bij MailPlus. Dit betekent dat zij zich actief gaan inzetten om hun klanten en prospects te overtuigen van e-mail marketing en hen in contact te brengen met MailPlus. MailPlus zorgt vervolgens voor de verkoop van de software, training en support.

Graag stellen wij onze nieuwe partners even aan u voor:


360 E-commerce


logo-360-ecommerce-email-marketing360 E-commerce
is de Magento & e-commerce specialist voor het MKB en is 1 van de 11 Magento-certified partners in Nederland. Zij bieden webwinkels een Webshop Groeiplan, zodat zij de juiste stappen op het juiste moment zetten en hun e-commerce activiteiten op een gedegen manier verder uitbreiden.

iCREM


icrem-logoiCREM
staat voor Internet Consultancy Relations E-commerce Management en biedt bedrijven in relatie tot e-commerce ondersteuning op het gebied van het aantrekken van nieuwe klanten, het opzetten van professionele sales organisaties en het sluiten van partnerships binnen commerciële samenwerkingsverbanden.

 

GAC Business Solutions
gac-business_solutions

Als official Microsoft Dynamics NAV-partner ontwikkelde GAC Business Solutions eerder al de MailPlus connector voor Dynamics NAV, maar nu gaat GAC ook actief aan de slag met het vermarkten van Dynamics NAV in combinatie met de connector en met de email marketing software van MailPlus.

Oxilion
logo_oxilionOxilion biedt haar klanten producten en diensten op het gebied van webhosting, application servers (o.a. voor WordPress en Magento), managed services (beheersen, beheren, bekrachtigen van techniek en platformen) en infrastructure.

Walnut.Academy

logo-walnut-academyDe Walnut.Academy organiseert seminars, hands-on workshops en volledige trainingstrajecten rond bestaande en nieuwe ICT-technologieën. Hierbij wordt onderscheidt gemaakt in management (waarom-sessies) en technische en ICT-medewerkers (hoe-sessies).

Webverzorgers

webverzorgers-logoFull service internetbureau Webverzorgers werkt met passie aan uiteenlopende website- en webwinkel-(Magento) projecten. De focus ligt naast gedegen implementaties op goed en scherp advies voor het beste online resultaat.

Deze 6 partners brengen het totaal van nieuwe partners in 2015 op 10. In totaal heeft MailPlus inmiddels 73 agency partners die samenwerken met MailPlus om hun klanten aan de slag te krijgen met e-mail marketing en MailPlus.

Ook partner worden? Kijk voor meer informatie op onze partner worden pagina of neem contact op met Peter Bronkhorst.


E-mail marketing nieuws in de inbox ontvangen? Meld je aan voor de MailPlus e-mail marketing nieuwsbrief.

MailPlus email marketing software gratis proberen? Vraag een account aan en ga binnen een minuut aan de slag.