• mailplus-webwinkel-vakdagen-2017-verslag

Webwinkel Vakdagen 2017: Druk & Inspirerend

De Webwinkel Vakdagen 2017 trokken een recordaantal bezoekers. Het bezoekersaantal liep op tot 11.116. De combinatie van scherpe presentaties, actieve standhouders en een prima organisatie zorgde voor tevreden geluiden. Ook MailPlus hoorde positieve geluiden naar aanleiding van de drukbezochte presentatie met Ziengs en de vele bezoekers op de stand.

Advies e-mail marketing en beursaanbieding

Veel bezoekers kwamen langs bij MailPlus voor advies over het inzetten van e-mail marketing. Dit leverde leuke gesprekken op en waardevolle learnings. Ook werd er veelvoudig gebruik gemaakt van onze speciale beursaanbieding met onder andere een gratis set-up en trainingen.

E-mail marketing loopt lekker bij Ziengs Schoenen

Maar liefst 143 bezoekers woonden de presentatie van MailPlus en Ziengs bij. “Het wat fantastisch om te zien dat de presentatiezaal helemaal afgeladen was”, geeft presentator Mark van den Berg aan. Tijdens de presentatie deelde Van den Berg de e-mail marketing resultaten van Ziengs in 2016 en beantwoordde ook Irene Fransen van Ziengs enkele vragen uit de zaal.

wwvd-foto-sfeer-mailplus

Wegens succes herhaald: webinar presentatie Ziengs Schoenen

Op donderdag 2 februari aanstaande verzorgt MailPlus om 11 uur een webinar voor Thuiswinkel.org. Tijdens dit webinar zal de case van Ziengs die tijdens de Webwinkel Vakdagen is gepresenteerd nogmaals worden besproken. Ga voor meer informatie over het webinar naar de website van Thuiswinkel.org of schrijf je direct in via dit aanmeldformulier.

Meld je gratis aan voor het webinar op 2 februari. Veel plezier!