Passende producten voor doelgerichte e-mail marketing

✓  One size fits none principe
✓  3 oplossingen, 5 producten
✓  Groeimodel voor meer marketingkracht
✓  Ruim 2700 klanten

Wij geloven niet in one size fits all als het gaat om e-mail marketing software. Daarom ontwikkelen wij voor verschillende doelgroepen en toepassingen passende producten en bieden wij hierin een groeimodel. Marketeers, webwinkeliers en franchiseformules zetten MailPlus producten in die hen succesvol maken met e-mail marketing.

Passend: voor iedere branche een oplossing

Wij geloven niet dat je met 1 product iedereen die e-mail marketing inzet in zijn marketingmix optimaal kunt bedienen. Corporate communications stelt andere eisen aan e-mail marketing dan een (r)etailer of zakelijk dienstverlener dat doet. Daarom hebben wij voor verschillende functies en branche specifieke oplossingen ontwikkeld die beter aansluiten bij de specifieke wensen van die functiegebieden en branches.

Ervaar zelf de marketingkracht van de MailPlus email marketing software

30 dagen lang onbeperkt toegang tot uw account
Gratis ondersteuning van het MailPlus Klantsucces-team
Proefperiode stopt automatisch zonder verplichtingen
Probeer 30 dagen gratis

Passend: Marcom, eCom en Franchise

Marketingcommunicatie professionals stellen wij met Marcom Mailer en Campaigns in staat klantcommunicatie en event driven marketing toe te passen. Webwinkeliers kunnen hun omzet laten groeien en aan klantbinding werken met eCom Business en Enterprise en franchisers kunnen landelijke en lokale communicatie optimaal combineren met Franchise, waarbij franchisegevers en -nemers samenwerken aan nieuwsbrieven.

Passend: een groeimodel voor de toekomst

Tot slot geloven er niet in dat een beginnend e-mail marketeer dezelfde wensen, eisen en doelen heeft als een ervaren e-mail marketing specialist. Ook hier houden wij rekening mee in onze productontwikkeling. Zowel voor marketeers als webwinkeliers kennen wij een instapmodel waarmee je kunt doorgroeien naar geavanceerder e-mail marketing product al naar gelang ervaring, doelen en ambities groeien

prettigste software

prettigste
software

passende producten

passende
producten

professioneel platform

professioneel
platform

praktische ondersteuning

praktische ondersteuning