De prettigste software voor professionele e-mail marketing

✓  4 jaar op rij nummer 1 in Emerce 100
✓  Gebruiksvriendelijke editors en heldere rapportages
✓  Actieve gebruikerscommunity
✓  5 man sterk Product Management team

Wij vinden de meeste software complex. Daarom kiezen wij voor praktische functies en een consistente en aantrekkelijke userinterface. Gebruiksgemak en een mooi design zorgen ook voor het stempel onderscheidende en prettigste e-mail marketing software. Onze gebruikers hebben bovendien een duidelijke stem in de ontwikkeling van de software waar ze zelf mee werken.

Prettig: het Product Management team

Het MailPlus product management team (inmiddels 5 man sterk) is verantwoordelijk voor het vertalen van ideeën, wensen en eisen  t.a.v. onze e-mail marketing software naar concreet te ontwikkelen features. Daarbij wordt altijd gefocust op de belangrijkste functies en een mooi design. Verder vinden wij een snelle en consistente user interface belangrijk zodat onze ruim 5000 gebruikers optimaal gebruiksgemak ervaren.

Prettig: het MailPlus ideeënforum

De software MailPlus is voor en door marketeers ontwikkeld. MailPlus is dus software waar we zelf ook graag mee werken. Gebruikers kunnen bovendien via ons ideeënforum suggesties voor uitbreiding en verbetering aandragen waarop andere gebruikers weer kunnen stemmen. De beste en populairste ideeën verwerken wij zo weer in onze software.

Ervaar zelf de marketingkracht van de MailPlus email marketing software

30 dagen lang onbeperkt toegang tot uw account
Gratis ondersteuning van het MailPlus Klantsucces-team
Proefperiode stopt automatisch zonder verplichtingen
Probeer 30 dagen gratis

Prettig: de Snelhelp functie

Binnen de MailPlus-applicatie bieden wij met de Snelhelp-functie contextuele hulp in de software zelf. Dus u ziet alleen FAQ’s, handleidingen en instructievideo’s verschijnen die betrekking hebben op de plek waar u bezig bent. Wel zo prettig!

Prettig: de slimme, snelle en unieke BrightEdit

Een onderscheidend onderdeel dat de e-mail marketing software van MailPlus zo prettig en gebruiksvriendelijk maakt is de eigen HTML-editor: “BrightEdit”. Met deze editor maakt u door middel van contentblokken met simpele drag & drop functie een professioneel e-mail bericht of landingspagina.

prettigste software

prettigste
software

passende producten

passende
producten

professioneel platform

professioneel
platform

praktische ondersteuning

praktische ondersteuning